Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom terhes , és most lenne 2 hét múlva a lagzi , és ő tegnap azt mondta csak akkor tartja meg a gyereket és a lagzit , ha eladom a lakásom és a családja közelébe veszek házat szerintetek ?
Részleteket nem írtál így nehéz válaszolni.
Mert mondjuk nagyon nem mindegy hogy pl. eddig ő Budapesten élt te meg a Kukutyinban vagy Iszapszentgilisztáson vagy valamilyen zsákfaluban lévő lakásodba szeretnéd beköltöztetni, akkor nem csodálom hogy nem szeretne menni. Alapból egy gyerekkel vagy lakással kapcsolatos kérdéseket egyik félnek sem illik zsarolásra használni.
Erre, ÉN, 2 okot tudnék elfogadni...HA NEM KAMU A KÉRDÉS!
Ha a lakásom egy putri és/vagy "olyan" helyen van, szóval rigófertőzött helyen.
Másképp elküldeném az anyjába! Haverom így járt, 3 hálós, vidéki, Pest megyei családi házát adatta el vele a csaj, váláskor meg mehetett albiba 4X évesen.
Ne add el a lakásod soha senkiért!
Majd ha házat akar, hozzáteszi a maga részér.
Én sem költöznék gyerekkel vidékre. Egyrészt mert én gyerekként ott nőttem fel és egy szar volt másrészt mert kevesebb a munkalehetőség, rosszabb a fizetés(tapasztalataim alapján). Nincs annyi iskola és óvoda (szerintem nem olyan színvonala mint egy jobb városié). Plusz én személy szerint olcsóbbnak találom a boltokat amik a városokban vannak mint egy kis pici vidéki abct, ami azért fontos főleg most...
DE, azt hogy a gyerekkel zsarol undorítónak találom. A házasságra még azt mondom oké, talán... De a gyerekeddwl zsarolni... hát az nekem marha meredek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!