Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzitek nagyon elszállva az árakat? Kis esküvőt se uszol meg már 2-4 millió alatt. Hol a határ?
Alap eskuvo 30 fővel kihozhato 1-2 millióból, 60 fős 2-4 millió alatt nem áll meg.
Halisten van ennyi tartalék, de házunk meg nincs. Tényleg ennyit elcseszni 1 darab napra?
Ti mit gondoltok erről?
És kíméljenek azok a vélemények, hogy ti tudjatok. Igen, mi tudjuk , általánosan vagyok kíváncsi mit gondolnak erről az emberek.
Azzal nem akarok számolni, hogy visszajon, nem gondolom, hogy az embereknek van 30-40 ezer forintja per fő egy estére...
Mi konkrétan tele vagyunk pénzzel. 4 és fél éve vagyunk együtt, eljegyzés megvolt, esküvő jövőre. Mindkettőnknek ez lesz a második. Az első nagy csinnadratta volt, lagzi, vendégek, minden, ahogy kell. Most, bementünk az ékszerboltba, kiválasztottuk az eljegyzési gyűrűket, nemesacél, 9000 forint volt a kettő együtt. Az esküvő hasonló stílusban fog zajlani, két tanú, szűk család, max. 20 fő. Minden más számunkra felesleges pénzkidobás, az első esküvő után nagyon jól tudjuk. Pedig mint írtam, megtehetnénk a rongyrázást, de minek? Nem az a házasság lényege.
Nektek kell eldönteni, hogy mennyire és miért fontos ez nektek.
En ott dobtam el az agyam, hogy Csongrad megyeben 140.000 Ft a ruha kolcsonzesi dija. Meg ha az eladasi ara lenne ennyi..na de a berles ami 3 nap maximum??
A mi eskuvonk sem lesz nagy, delelott polgari szertartas, utana egy ebed, aztan szetszelednek a vendegek. Akik 30-an lesznek. Se lagzi, se vofely, se zenekar.
25-ös!
És mennyivel jobb 40.000 Ft-ot kifizetni borítékban, mint konkrétan odaadni a közös programért,vacsoráért?
Nem kell meghívni 30 ember. Kétlem, hogy 30 fős a rokonság, vagy ennyi őszinte igaz barátod van.
3as unokatestvért akit évente 1x látsz jó esetben, nem kell meghívni.
Szűk családi kör. Senki más.
Én esküvőmön a 2 tanún és a páromon kívül senki nem lesz ott. Nem fogok etetni senkit, aki amúgy sz@rik rám magasról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!