Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van valami amit megbántál az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami amit megbántál az esküvőd kapcsán utólag?

Figyelt kérdés
2023. febr. 1. 23:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem megbántam, de ma már talán máshogy csinálnám.

Ma már hívnék videóst, mert bár utálom magam visszanézni bármilyen felvételen is (ezért nem fogadtunk), azért 20 év múlva lehet mégis szívesen nézegetném.

A ceremóniamesterünk lebetegedett (korona időszak, így nyilván nem vállalta és ez így van jól), vele nagyon megvolt a kémia, aki beugrott helyette (ő küldte), azzal meg nagyon nem. Jóformán a nevünket sem tudta, több ponton is elbaltázta a kérésünket, így abszolút bénának hatott, de ez van. Ezzel mondjuk nem tudtunk volna mit kezdeni az utolsó napokban már sehogysem. Mondjuk így utólag max megkérdeznék minden szolgáltatót, hogy ilyen esetben KIT küld maga helyett és nem csak elfogadnám, hogy ha nem tud megjelenni, akkor küld valakit.

2023. febr. 4. 13:21
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
Igen. Azt bántam meg, hogy a tisztelt rokonságból nem neveztem ki pár embert a feladatokra (szólni a zenészeknek, pincérektől kérni ezt-azt, koordinálni, stb.), mert így mindenhová mi rohangáltunk a lagzi alatt és nem is tudtuk élvezni a saját esküvőnket. Mindenki csak ült a székén mint egy darab sz.r, azt se kérdezték meg, hogy mit segíthetnek, pedig jólesett volna… Ott rohangáltam puccba vágva magas sarkúban és mindent mi pakoltunk el a végén. Persze a becsomagolt sütikéket mindenki elvitte… Hajnalban mint a félholtak olyanok voltunk. Csak azt éreztem az egészből, hogy mindenkit kiszolgálok hogy jól érezze magát - anyósék elvárásai szerint- magamra meg nem maradt erőm. A szertartás amúgy szép volt, de a lagziban igenis ki kell osztani a feladatokat és vállalják azt végig, különben lemaradsz a saját esküvődről. (Mindent mi fizettünk)
2023. febr. 7. 06:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem anyósomnak kellett volna megszerveznie. Olyan "Jó lesz az úgy!" lett. :)
2023. febr. 7. 07:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

1973-ban volt. Bár soha ne történt volna meg.

F.

2023. febr. 7. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!