Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van valamilyen tapasztalatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valamilyen tapasztalatotok a Hotel Bobbio-val Budán?

Figyelt kérdés
Szívesen tartanánk ott az esküvőnket a honlapján lévő információk alapján. De 2 email és egy telefon után sem jeleztek vissza.

2023. jan. 25. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják vörös zászlónak.
2023. jan. 25. 23:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok benne biztos, hogy ez mit jelent. Kifejtenéd nekem?
2023. jan. 26. 01:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy ha nem válaszolnak, nem fontos Nekik az esküvőtök. Pár nap nekem js van, hogy eltelik mielőtt árajánlatot küldök, de ha ennél több akkor azt jelzem a párnak, hogy pl. külföldön vagyok, előreláthatóan ekkor érek haza és tudok majd érdemben reagálni a megkeresésükre. Ha már most nem válaszolnak, szerinted mi lesz később amikor kérdéseid merülnek fel a szervezés közben ? Tudom, hogy nehéz, mert drágák a helyszínek, de én tovább keresnék ha azt érezném, hogy egy szolgáltatónak nem fontos az esküvőm. Továbbmegyek, szolgáltatóként is elengedem azokat a párokat akiknek nem fontos a saját esküvőjük vagy a szolgáltatásom és pl. nem reagálnak egy árajánlatra 1-2 héten belül.
2023. jan. 26. 05:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

én szolgáltatóként írok, voltam esküvőt fotózni. Hát. A személyzet a párral mézes-mázos, velem olyan tuskó-bunkó volt, hogy azt elmondani nem lehet. Előbb értem oda (mindig előbb érek, hogy a részleteket tudjam fotózni, felmérni a terepet stb), alig akartak beengedni, kint kellett üljek az ablakpárkányon konkrétan, mert a hotel előterébe sem ajánlották fel, hogy üljek le addig. Ittam volna egy limonádét, természetesen saját költségre, közölték, hogy nincs kiszolgálás, még egy palack vizet sem adtak ki. Mikor jeleztem, hogy szolgáltatóként a külön terem nem igazán lesz jó, legalább az összekötő ajtót hagyják nyitva és ne pakoljanak be elé, ha gyorsan kell pattanni a két falat rántotthús közt, akkor lássam, hogy menni kell és oda is érjek. közölték, hogy nem akarják, hogy a násznép belásson oda a rendetlenségbe (ja, de nekünk szolgáltatóknak jó volt a mosatlan poharak mellett vacsizni...). Ebből az lett, hogy kb végig kellett álljam az egész lagzit, mert leülni csak egy külön teremben tudtam volna, ahol nem látom, ha valami történik. Ez azért déltől baromi megterhelő. Nem szoktam természetesen végigülni az esküvőket, de legalább pár percre jólesik nekünk is leülni, itt erre azonban nem volt lehetőségem.

Egy szó mint száz, én a párjaimat lebeszélem róla.

2023. márc. 12. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ja, és mikor a menyasszony jött oda mellém és kért ki egy limonádét nekem (nem kértem, csak látta, hogy ott állok és meleg volt) olyan tündi-bündin beszéltek hozzám, hogy milyet parancsolok és mikor megfordult kb obab.szták elém a pultra...
2023. márc. 12. 15:11
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem is biztosítottak neked szolgáltatói fogyasztást?

2023. márc. 15. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

dehogynem, tettek az asztalunkra (4főre) egy palack 2 literes vizet :D

(a pár kifizette, ezt a CM-től tudom, mert neki mondták, h fogyasszunk nyugodtan)

2023. márc. 15. 21:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Az komoly.
2023. márc. 17. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!