Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valamilyen tapasztalatotok a Hotel Bobbio-val Budán?
én szolgáltatóként írok, voltam esküvőt fotózni. Hát. A személyzet a párral mézes-mázos, velem olyan tuskó-bunkó volt, hogy azt elmondani nem lehet. Előbb értem oda (mindig előbb érek, hogy a részleteket tudjam fotózni, felmérni a terepet stb), alig akartak beengedni, kint kellett üljek az ablakpárkányon konkrétan, mert a hotel előterébe sem ajánlották fel, hogy üljek le addig. Ittam volna egy limonádét, természetesen saját költségre, közölték, hogy nincs kiszolgálás, még egy palack vizet sem adtak ki. Mikor jeleztem, hogy szolgáltatóként a külön terem nem igazán lesz jó, legalább az összekötő ajtót hagyják nyitva és ne pakoljanak be elé, ha gyorsan kell pattanni a két falat rántotthús közt, akkor lássam, hogy menni kell és oda is érjek. közölték, hogy nem akarják, hogy a násznép belásson oda a rendetlenségbe (ja, de nekünk szolgáltatóknak jó volt a mosatlan poharak mellett vacsizni...). Ebből az lett, hogy kb végig kellett álljam az egész lagzit, mert leülni csak egy külön teremben tudtam volna, ahol nem látom, ha valami történik. Ez azért déltől baromi megterhelő. Nem szoktam természetesen végigülni az esküvőket, de legalább pár percre jólesik nekünk is leülni, itt erre azonban nem volt lehetőségem.
Egy szó mint száz, én a párjaimat lebeszélem róla.
Nem is biztosítottak neked szolgáltatói fogyasztást?
dehogynem, tettek az asztalunkra (4főre) egy palack 2 literes vizet :D
(a pár kifizette, ezt a CM-től tudom, mert neki mondták, h fogyasszunk nyugodtan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!