Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért kihívó a legtöbb menyass...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kihívó a legtöbb menyasszonyi ruha?

Figyelt kérdés

Ezt egyszerűen nem tudom megérteni. Érdekelne, hogy másban is felmerült-e már ez a kérdés.

Én magam is hamarosan férjhez tervezek menni és elkezdtem nézegetni a ruhákat.

Feltűnt, hogy legtöbbjük mellben igen sokat mutat: vagy pánt nélküli, ami nagyobb kebbleknél már önmagában kihívóan hat vagy pedig egyszerűen kivágott dekoltázsa van, bár ezt néhány ruhánál ellensúlyozzák egy "függönyszerű", könnyű anyaggal mell résznél.

Meglátásom szerint egy esküvő egy életre szóló elköteleződés egy adott személy mellett. Miért öltözik mégis sok menyasszony úgy, mintha árulni szeretné magát? Nem lenne jobb élmény nekik is, ha a vendégek a szemükbe tudnának nézni?

Nem célom bárkit is megbántani ezzel a kérdéssel. Ez az én véleményem, épp ezért szeretném megérteni a másik oldalt is.

2022. nov. 27. 14:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lenne igény rá. Barátnőm is keresett abroncs nélküli rövidujjúsat de nem volt. Sokan vannak így. Meg ott van az eladó is aki gondolom azzal jön hogy "dehát ezt szokták". Persze, amikor csak ennyi választék van.

Drágább szalonok honlapján azért van bőven választék, ott a bérlés 400 ezertől kezdődik az ilyen ruháknál amiről mi beszélünk. A baj inkább a kisebb ruhakölcsönzőkkel van. Gondolom nem is akarnak befektetni drága ruhákba mert úgyis kimegy a divatból pár év múlva. Mondjuk azt nem tudom hogy mennyi ideig van egy ruha egy kölcsönző én mielőtt selejtezésre kerül. De múltkor felmentés egy ilyen kis üzlet honlapjára ahol m~g a 90-es évek divatja szerinti ruhák voltak, nyilván olcsó volt.

2022. nov. 28. 10:45
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Az elköteleződés személyiség kérdése, és nem stílusé. Én egyébként a menyasszonyi ruhák többségét nem tartom kihívónak (persze, van az a típus is, de olyat én még valós esküvőn nem láttam, csak a TLC műsorokban meg instagramon az amúgy sem túlzottan ízléses "hölgyek" körében), mondjuk nem mindegy, az adott ruhadarabot milyen mellmérethez, milyen melltartóval veszik fel... de nem tartom közönségesnek azt, aki mutat egy kis bőrt, és nem tokától bokáig van beöltözve... főleg, ha nem is a stílusa, a párja sem csadorban meg 80 éves könyvtároskisasszony szerelésben szerette meg.
2022. nov. 28. 12:31
 23/26 anonim ***** válasza:
71%

Én a hétköznapokban is szeretek kivágottabb vagy rövid ruhákat hordani, tehát a stílusomhoz abszolút közel állt egy kivágott menyasszonyi ruha. Nem volt átlátszó vagy ízléstelenül sokat mutató, de mély dekoltázsa és testhez simuló (abroncs nélküli) alakja volt.

Mindenkinek az adja a legtöbb önbizalmat, amiben a legcsinosabbnak érzi magát. Azt az egy alkalmat, amin egy ilyen különleges ruhát viselhetek, ki akartam használni, és olyat választani, ami nekem a legjobban tetszik. Biztosan voltak vendégek, akik nem ezt választották volna a helyemben, de én kényelmesen éreztem magam így, és ez fontosabb volt, mint mások véleménye. A legtöbb vendéget egyébként sem érdeklik a menyasszonyi ruha részletei, nekem viszont jó érzés visszanézni a fotókon.

2022. dec. 2. 07:13
 24/26 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Az sem mindegy, hogy nyári, vagy téli esküvőről van szó. Nyáron a meleg miatt is jobb, ha nem nagyon zárt a ruha.

Pl:

[link]

Télen jobb, ha kicsit zártabb és nem fázik a menyasszony.

Pl ez:

[link]

2022. dec. 2. 08:52
 25/26 anonim ***** válasza:
78%
nekem se az ízlésem, mert azért ez mégis csak egy nagyon formális esemény, illetve nekem kifejezetten széles vállam meg nagy keblem van ezért rajtam egy kivágott ruha kifejezetten rosszul állna, viszont van aki tényleg csinos egy ilyen ruhában, és ha neki tetszik meg jól érzi magát akkor egészségére :D
2022. dec. 28. 16:21
 26/26 anonim ***** válasza:
83%
Én konzervatívabb vagyok, engem is zavart, hogy mindenki lelát a köldökömig. Én megvarrattam. Árban ugyanott vagy de nem kell rá vigyázni, hogy leeszed, elszakad és el is tudod adni. Enyhén kivágott lett, éppen csak ami ízléses, viszont a hátát kicsit jobban megvágattam (azért nem fenékig :D) mert az tetszett. Szexinek éreztem magam de mégse pr*stinak. :)
2023. jan. 25. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!