Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kihívó a legtöbb menyasszonyi ruha?
Ezt egyszerűen nem tudom megérteni. Érdekelne, hogy másban is felmerült-e már ez a kérdés.
Én magam is hamarosan férjhez tervezek menni és elkezdtem nézegetni a ruhákat.
Feltűnt, hogy legtöbbjük mellben igen sokat mutat: vagy pánt nélküli, ami nagyobb kebbleknél már önmagában kihívóan hat vagy pedig egyszerűen kivágott dekoltázsa van, bár ezt néhány ruhánál ellensúlyozzák egy "függönyszerű", könnyű anyaggal mell résznél.
Meglátásom szerint egy esküvő egy életre szóló elköteleződés egy adott személy mellett. Miért öltözik mégis sok menyasszony úgy, mintha árulni szeretné magát? Nem lenne jobb élmény nekik is, ha a vendégek a szemükbe tudnának nézni?
Nem célom bárkit is megbántani ezzel a kérdéssel. Ez az én véleményem, épp ezért szeretném megérteni a másik oldalt is.
Egyéni ízlés kérdése, hogy ki mennyire, mikor, miért és hogyan szeret vonzónak látszani.
Én például szeretném magam mellett tudni a legkívánatosabb nőt a világon, mert jó érzés hogy nincs hozzá fogható, és ha nem csak én tudok arról hogy ő amúgy szexi, hanem kívülről is látszik a vonzereje. Nem akarom hogy bárki is lesajnáljon, szerencsétlennek tartson amiatt, mert úgy tűnik semennyire sem szexi a lány akit választottam. Inkább irigykedésre adjon okot a kinézete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!