Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért kihívó a legtöbb menyass...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kihívó a legtöbb menyasszonyi ruha?

Figyelt kérdés

Ezt egyszerűen nem tudom megérteni. Érdekelne, hogy másban is felmerült-e már ez a kérdés.

Én magam is hamarosan férjhez tervezek menni és elkezdtem nézegetni a ruhákat.

Feltűnt, hogy legtöbbjük mellben igen sokat mutat: vagy pánt nélküli, ami nagyobb kebbleknél már önmagában kihívóan hat vagy pedig egyszerűen kivágott dekoltázsa van, bár ezt néhány ruhánál ellensúlyozzák egy "függönyszerű", könnyű anyaggal mell résznél.

Meglátásom szerint egy esküvő egy életre szóló elköteleződés egy adott személy mellett. Miért öltözik mégis sok menyasszony úgy, mintha árulni szeretné magát? Nem lenne jobb élmény nekik is, ha a vendégek a szemükbe tudnának nézni?

Nem célom bárkit is megbántani ezzel a kérdéssel. Ez az én véleményem, épp ezért szeretném megérteni a másik oldalt is.

2022. nov. 27. 14:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
30%

Amugy itt latszik a kulonbseg

[link]

2022. nov. 27. 15:03
 12/26 anonim ***** válasza:
37%

Nekem ez tetszik utolsó:

[link]

Szerintem nem kirívó, inkább mesés, de izlesek és pofonok :)

2022. nov. 27. 15:05
 13/26 anonim ***** válasza:
40%

Vagy ez :

[link]

❤️

2022. nov. 27. 15:07
 14/26 anonim ***** válasza:
28%

Nekem meg ezek:

[link]

[link]

[link]

[link]

És nincs, ami kevésbé érdekelne, minthogy ki mennyire reszket azon, hogy alkalmasak-e a szentséges templomba vagy nem.

2022. nov. 27. 15:16
 15/26 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is túl sok ami látszik, de nem az én esküvőm, ha nekik megfelel, legyen.
2022. nov. 27. 16:08
 16/26 anonim ***** válasza:
66%

Én nem voltam még ilyen esküvőn. Szerintem sokan egyáltalán nem olyan ruhát választanak ami jól állna nekik, inkább ezzel lehet a baj. És nem mkndenkinek van nagy melle, egy közepes mellűnőn jól mutathat a pánt nélküli ruha. Nekem alapból nem tetszenek, de nem is nekem kell felvenni. Miért baj ha pánt nélküli ha ízléses?

Alapból meg lehetne különböztetni az ízléses és az ízléstelenül mutató ruhákat. Első kettőt ízléses ek látom

[link]

[link]

Ezekből az esőt ízléstelen ek, a másodikat inkább rossz ruhaméretnek.

[link]

[link]

2022. nov. 27. 17:05
 17/26 anonim ***** válasza:
89%

Egyetértek utolsó, nem mindegy hogyan mutat valakin...

Sőt a smink, a frizura is kozrejatszhat, na de ha a mennyaszoknak megfelel senkinek semmi köze hozzá :)

2022. nov. 27. 17:12
 18/26 anonim ***** válasza:
96%
Azért, mert átlag Mariska meg Juliska megnézi a Daalarna oldalán, hogy a tökéletes alakú modelleken milyen gyönyörűen állnak a "kihívó" ruhák, összekuporgatja rá a pénzt (vagy keres valami olcsóbb alternatívát), és nem érdekli, hogy közönségesen és nevetségesen áll rajta, lényeg hogy divatos legyen.
2022. nov. 27. 18:47
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Utolsonal a pont, egyszer az eletben nagyon oda akarjak rakni magukat es sokan mennek a divat utan is, akkor is ha nem stilusa. Magyarorszagon amugy is evek ota divik az abroncsos pant nelkuli, nekem teli eskuvom volt kifejezetten hosszu ujju abroncs nelkulit kerestem, 2 uzletben osszesen 1db ilyen ruhajuk volt, meg bohockodtak kicsit azzal h pant nelkulire bolerot adnak, de vegul az az egy lett. Nincs igeny masra, ezert nem is tartanak.
2022. nov. 27. 22:32
 20/26 anonim ***** válasza:
88%
Bennem is felmerült ez a kérdés, amikor pár hónapja barátnőmet kísértem el menyasszonyi ruhát választani. Átlag budapesti szalonokban jártunk, konkrétan kisebbségben voltak azok a ruhák, amik nem voltak mélyen dekoltáltak (gyakran majdnem köldökig), vagy átlátszóak a mellrésznél. Minket is megdöbbentett, de úgy látszik, ez most az aktuális divat.
2022. nov. 28. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!