Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik legalább 5 éve vagytok a párotokkal, mi okból nem veszitek el őket feleségül?
Nekem nem fontos a házasság. Az adminisztrációs része semmiképpen. Nyilván egy jó lagzinak örülnék, és szívesen megadnám a páromnak. De ez akkor lenne esedékes, ha lenne saját tehermentes lakásunk, meg olyan szinten állnánk anyagilag, hogy tényleg egy jó lagzit csinálhassunk. Amikor nem kell számolni a pénzt, hanem azt mondaná az ember, hogy persze, legyen ez a kaja, pia, zene, helyszín, fényképész,videós, fiszem meg f@szom. És aki megteheti, az tegye is!
Én nem tehetem meg, mert nincs rá pénzem. Fornettis pogácsával viszont nem fogok lagzit tartani. A papírt meg leszrm.
Ezek szerint azért nem házasodsz mert nem fontos neked.
Nincs ezzel semmi gond, nem értem miért kell a lagzira hivatkozva kamu mentegetőzést kitalálni.
"Ez olyan mintha egyes nőknek egyszerűen nem lenne meg a bizalmuk, nem hiszik el, hogy a férfi valóban szereti őket ha nem veszi el, ettől teszik függővé a szeretetet."
Nem a szeretet, hanem gondolni kell a jövőre is. A házasságok többb, mint fele válással végződik. Szinte minden esetben a feleség karrierje sínyli meg a kisgyerekes időszakot, és ugyan élettársaknál vagyonmegosztásnál figyelbe veszik az othoni munkát, gyereknevelést, de azzal kitörölhetem, mivel a karrierből kiesett időszakot senki nem fogja kompenzálni. (értsd: hiába mentél vissza dolgozni, nem a kisgyerekes anyukát fogják előléptetni, akkor 4-kor húz a bölcsibe és rendre táppénzen van a beteg gyerekkel.
Ha fiatalon jöttek össze, akkor én megértem, de szerintem te is, kérdező. Itt inkább az a kérdés, ha már 25 felett vannak, akkor miért nem veszi el. Én sem értem. Egyedül azt értem meg, ha igazi jó bulis lagzit akarnak, amire meg gyűjteni kell, de akkor meg a lánykérés hol van? Tehát lehetne az, hogy megkéri a kezét, de megbeszélik, hogy csak később lesz esküvő.
Én biztos nem leszek 5 évig olyannal, aki nem akar elvenni. Pesten úgysem lesz hitelmentes lakásunk, én ezt már évekkel ezelőtt elfogadtam, nekem nem is fontos már a saját ingatlan. Nulla segítségünk van. Én erről másként gondolkodom. Inkább élményeket gyűjtök, mint pl az esküvőm, minthogy semmi szórakozásom ne legyen, csak gyűjtsek lakásra. Lehet felelőtlennek hívni, de Budapesten mindig lesz albérlet, ha a mostaniból kiraknak, megyek a másikba, gyerek elfogadó albik is vannak itt és legrosszabb esetben a szüleimhez megyünk majd, akik szintén Pesten laknak. Na mindegy ezt csak az egyik kommentelő miatt írtam. De ha nem akarnék költeni, akkor letudnám szűk körben 100000 Ft ból az esküvőt.
Egyik barátnőm szeretne házasodni, de nem annyira fontos neki, inkább úgy van vele, hogy mielőtt elkezdik a baba projektet, legyen meg. 4 éve vannak együtt, lánykérés nem volt még, de neki ez nem is számít. Na én nem ilyen vagyok, én szeretnék esküvőt akkor is, ha évek múlva jön csak a gyerek. Szerencsére a párom is házasság párti.
Többnyire azért nem veszik el a barátnőjüket ennyi idő után, mert mellette várják az igazit. Hány ilyen van, hogy 5+ évig élnek a fix puncival aki kiszolgálja őket, majd jön a szerelem és két éven belül elveszi, de az előzőt nem akarta...
Semmit sem változtatna? Mi? 15 perc az anyakönyvvezetőnél két tanúval, és cserébe nem vesznek semmibe pl a kórházban, mondván a balesetet szenvedettnek te nem vagy hozzátartozója, nem adhat felvilágosítást az állapotáról (unokanővéremék).
Igen, megtörtént eset... 8 év együttjárás után.
7 évesek leszünk most a nyáron kértem meg a barátnőm kezét.
Nekünk nagyon jó kapcsolatunk van mind ketten úgy érezzük.
Lehet hogy lesz lakzi és esküvő csak nehéz lesz mert mind ketten rockerek vagyunk gyerek korunk óta.
Tehát fura tancolni ha 30+év alatt sosem táncoltam ... mulatóst semmi esetre se !
Hugomék házassága 1 év alatt tönkre ment teljesen.
Azért meg gondolandó.
De mikor azt látom hogy van aki 50 év házasságban éli le az életét... én tudom hogy van vite veszekedés is benne .
De azért az nagyon szép és különleges.
Nem vagyok az a nő dobáló pasi.
Elötte is 7 évig volt meg sz előző 5 év után jegyben sok vitával.
Most vita nélkül érjük meg a 7-et.
Nálunk esedékes nagyon a lakzi csak egyedi szervezés kérdése
9. A " csak bemegyünk letudni" és az x milliós puccparádé közt is vannak fokozatok. Nem csak az a normális esküvő amin 50-100 ember van akiknek a fele 10 éve nem látott rokonokból meg ismerősökből van, csak meghívtad mert " illik", meg a lagzi. Egy normál szolid esküvő nem kerül millió forintba, és nem is farmeros kéttanús.
Csak kifogásokat keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!