Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírnád ki a faszid mellett ekkor?
Akivel megházasodok az nem a "faszim". Ez egy elég lekezelő szó az életed választottjára akivel megházasodsz.
Ha ilyen történne tehát ha egy szám megszolalna ami az exemmel volt közös szám volt.. az új jelen esetben férjemhez nem kényszerből megyek hozzá, tehát már lezártam a múltat ezért nem érintene meg különösebben ha az exemmel közös szám menne. Ha téged ennyire megérint a közös szám az exel akkor ne házasodj.
Nem engedném hogy másik zenekar jatszon a mi esküvőnkön. Amennyiben valami folytán mégis ez az eset állna elő, kézen fogom a férjem és vele élvezném az előadást,de második számra nem kapnak esélyt.
Az exem az exem, ha a közös dalunk ennyire megérintene hogy ki kell bírjam, lehet nem a megfelelő férfihoz mentem volna hozzá.
És a férjem nem a faszim, hanem az az ember akivel összekötöttük az életünket.
Nem volt zenekar az esküvőn, én állítottam össze a Spoty listát. Volt rajta olyan szám is amit még az exem mutatott. De nyilván mivel mással házasodtam, semmit nem jelentett, csak tetszett maga a zene.
Amúgy teljesen lehetetlen a szitu. Egy zenekari beállás nem két perc. Nyilván nem kezdene el csak úgy valami random zenekar valami nyálas szart játszani az esküvőmön, mert elküldeném őket még mielőtt elkezdenék behangolni a hangszereket.
Nem érdekelne.
Volt közös számunk, ami csodaszép romantikus szám. Most amikor írok, sokszor beteszem, mert nagyon passzol a két főhősömhöz.
Nem gondolok az exemre (rá? Pff, na rémálmaimban se jöjjön elő :(), a szereplőimre viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!