Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságkötés megismétlése szertartásvezetővel lehetséges?
Gyors ügyintézések miatt nemrégiben házasságot kötöttünk két tanúval egy hétköznapi napon. Viszont szeretnénk rokonokkal, barátokkal is megünnepelni majd jövőre a házasságkötésünket, de az, hogy csak szervezünk egy bulit vacsorával, azt úgy snassznak tartjuk. Előtte legyen valami kis "egybekeléses meghitt ceremónia". Mivel templomi esküvőnk nem lehet, így szertartásvezetőre gondoltunk.
Meg lehet oldani szertartásvezetővel azt, hogy olyan legyen akár szabadtéren az esküvő, mintha igazi lenne? Gyűrűhúzással, mindennel? Szóval nem ilyen fogadalom megújításra gondolok, hanem rendesen a szertartás "újrajátszása"?
Volt már valaki ilyen esküvőn? Csinált már valaki ilyet? Előre is köszönöm a választ!
#39 Ne hari, de az 50%+od a három pipáddal kétségeket vet fel hogy te valóban az vagy akinek mondod magad.
Egyebként a vita a kamuszertartás jelentőségéről és általad a valódi esküvők és az anyakönyvvezetők lefikázásáról teljesen értelmetlen, mivel a kérdező eleve úgy tette fel a kérdést hogy tudja hogy nem valódi esküvőre készül, hiszen az már megvolt, ha szűk körben is, de szeretne egy bulit, mivel nem volt. Én az első oldal végén leírtam a véleményem erről a szertartásról, de az is benne volt, hogy én azt tartom szánalmasnak akinek volt már egy rendes esküvője valahol, lagzival és ajándékokkal, de még egyet akar x idő múlva, ami nem esküvő, de ott is kalapozna meg ünnepeltetné magát. Ezt én ízléstelennek találom, sose tenném. Az esküvőm most volt szeptember 24-én külföldön ahol élek, és nem fogok jövő nyáron otthon még egy kamut tartani (meg a markomat tartani) az itt jelen nem lévőknek. Ennyi amit mondani akartam.
Amire te gondolsz, az gyakorlatilag akkor is fogadalom megújítás, ha te nem úgy nevezed.
Hívhatod akár az anyakönyvvezetőt is, de meg kell fizetni a szertartás árát.
Mi covid alatt házasodtunk.
Idén nyáron egy állófogadás keretében rendeztük meg a “lakodalmat”, hogy megosszuk az örömünket a családdal, barátainkkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!