Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ötlet egy posztapokaliptikus tematikájú esküvő?
- Vendégek témához illő cuccban, pl. tornacipő, bakancs, zsebes nadrág, cipzáros pulóver. Mindez a föld színeiben. Persze kinek mi jut eszébe az apokalipszis utáni viseletről.
- Helyszín omladozó épület, de lenne benne asztal ülőhelyekkel, meg tánctér. Lenne normális angol WC is.
- Posztapokaliptikus hangulathoz illő zene szólna egy DJ pultból, de a pult meg a DJ is témába illő megjelenésű lenne.
- A kaja normális, de nincs elegáns teríték evőeszközökkel, csak valami olyan módon van tálalva, ami egy zombiapokalipszisben, vagy nukleáris apokalipszisben, vagy hasonló apokalipszisben megállná a helyét.
- A pár öltözéke vegyítve a hagyományos esküvői cucc a posztapokaliptikus viselettel.
- Esküvői fotózás sivatagos helyen meg kihalt, növénnyel benőtt épületben.
- Kellék gázálarc, meg posztapokaliptikus háttérképek kinyomtatva nagyba.
Még jó, hogy nem sorozatvetővel fejezed be az esküvőt.
Romantikus, szívhez szóló.
Jó, végre nem egy berögződött gondolkodás.
Bírom az embereket akik mernek újítani.
Egyenként ,a jelenlegi világot elnézve,lassan ez lesz az új trend :)
Én huszonévesként veszettül imádnék egy ilyen esküvőt. Kreatív, menő és egyedi.
Annyit kell mérlegelned, hogy a vendégeid többsége vajon így gondolkodik-e? Az idős rokonokat, esetleg a hagyománytisztelőbb vidékieket meglehetősen sokkolná egy ilyen húzás.
Ha a párnak ez valami miatt fontos téma, akkor jó lehet. Az sem kerülte el a figyelmemet, hogy ezzel az ára is csökken. Egyedül az idősebb/kevésbé laza rokonok miatt aggódnék. Néhány megjegyzés.
- Nem tudom, "omladozó épület" alatt mit értesz, de ha bent akartok lenni, az erősen balesetveszélyes. Ha viszont kint egy omladozó épület mellett, akkor kell egy esőterv.
- Nem látom be, hogy az apokalipszissel miért tűnnének el az evőeszközök. Jó persze, értem, hogy a porcelán teríték nem túl témába illő, de jó kis fém tányérok, esetleg bográcsban főzött étel, stb. teljesen jó.
"Az sem kerülte el a figyelmemet, hogy ezzel az ára is csökken."
Nekem pont az jutott eszembe, hogy ez akkor tud működni, hogyha nem gagyi. Ha rászánják a pénzt, akkor nagyon jól nézhet ki, de ha spórolási célzattal lenne, akkor jobb esetben egy ócska halloween buli lesz, rosszabb esetben csövi találkozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!