Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen ötlet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ötlet egy posztapokaliptikus tematikájú esküvő?

Figyelt kérdés

- Vendégek témához illő cuccban, pl. tornacipő, bakancs, zsebes nadrág, cipzáros pulóver. Mindez a föld színeiben. Persze kinek mi jut eszébe az apokalipszis utáni viseletről.

- Helyszín omladozó épület, de lenne benne asztal ülőhelyekkel, meg tánctér. Lenne normális angol WC is.

- Posztapokaliptikus hangulathoz illő zene szólna egy DJ pultból, de a pult meg a DJ is témába illő megjelenésű lenne.

- A kaja normális, de nincs elegáns teríték evőeszközökkel, csak valami olyan módon van tálalva, ami egy zombiapokalipszisben, vagy nukleáris apokalipszisben, vagy hasonló apokalipszisben megállná a helyét.

- A pár öltözéke vegyítve a hagyományos esküvői cucc a posztapokaliptikus viselettel.

- Esküvői fotózás sivatagos helyen meg kihalt, növénnyel benőtt épületben.

- Kellék gázálarc, meg posztapokaliptikus háttérképek kinyomtatva nagyba.

2022. okt. 11. 04:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyedi ötlet, de azért azzal számolj, hogy ez sokaknak nem fog tetszeni.
2022. okt. 11. 10:12
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Én sok mindenben benne vagyok - ebben is, ha az étel azért kulturáltan néz ki, és nem nyers húst kell enni marcangolva és higiénikus, ill. a helyszín nem balesetveszélyes. Viszont sok embernek ez már túl puritán / pórias / alkalomhoz nem illő lenne.
2022. okt. 11. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

Felejtsétek el azokat a mondatokat amik úgy kezdődnek, hogy:

- "úgy szokták, hogy..."

- "úgy illik, hogy..."

Aztán csináljatok olyan esküvőt ami Ti vagytok, ami rátok jellemző, mert akkor fogjátok a sajátotoknak érezni és akkor fogjátok magatokat jól érezni közben. Ez a Ti esküvőtök, rólatok szól. Merjétek belevinni a saját hülyeségeiteket, mert ettől lesz egyedi.

2022. okt. 11. 18:36
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
nekem tetszene, én is szeretem az átlagostól eltérő dolgokat :D
2022. okt. 11. 18:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én vendégként nagyra értékelném, hogy nem kell kirittyentenem magam. Viszont a kajánál azért arra érdemes figyelni hogy ne csak úgy oda legyen hányva az asztalra, hanem az azért nézzen ki normálisan. Plusz az omladozó épület ne legyen balesetveszélyes.
2022. okt. 20. 15:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Egy ilyen témájú esküvő vetekszik egy horror témájúval.

Nekem annyira nem jön be.

2022. okt. 21. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!