Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért vág a legtöbb nő savanyú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vág a legtöbb nő savanyú pofát az esküvőjén?

Figyelt kérdés

Mostanában házasodott egy csomó ismerősöm, és láttam a képeket (meg élőben is persze). Nem csak, amiket megosztottak a közösségi oldalakon, hanem azokat is, amiket a fotós csinált csak a családnak.

Nem beleképzelem, de szó szerint, a legtöbb párnál azt látom, hogy a srác tök lelkes, örül, 100 foggal vigyorog...a csaj meg egy unott, érzelemmentes arcot vág, mint aki nem is akar ott lenni kb. Elég rossz nézni egy olyan párt, ahol láthatóan csak az egyik fél lelkes, és az zömmel a pali. Ez miért van? Ti is tapasztaltatok, láttatok már ilyet?

2022. szept. 24. 11:23
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
22 de idióta vagy, majd pont miattad meg a hozzád hasonló meetoos feminista gyökerek miatt nem használok bizonyos magyar szavakat mert az nektek nem tetszik hahaha....neked elhiszem h minden pejorativ mert ti kb mindenen megsértődtök, te vagy rá a legjobb példa. Te hatalmas pofájú sérült hölgyem/uram vagy nem tudom. Mit tiszteljek valakiben aki úgy érzi azért mocskolódhat mert ő nő (bár nem látszik). Látszik h férfigyülölö nyomorult vagy.
2022. szept. 28. 12:27
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Annak nem tudom mi köze a me too-hoz ("me" egy E. Nem kell nyávogni hozzá), hogy emberre nem szokás azt mondani, hogy pofája van. Ugye erre régi magyar pálinkagőzös mondásunk is létezik, miszerint pofája a lónak van.

Nem én voltam amúgy az a válaszoló, meg nem is érdekelne alapból a pofa kifejezés, mindenki úgy beszél, ahogy tud, ahogy az édesanyja megtanította. A többi ember meg max elkönyveli bunkónak. De hogy ehhez mit kellett a feminizmust meg a nők elleni zaklatást idecitálni, az rejtély. Pár embernek annyira be vannak csípődve ezek a témák, hogy bármilyen random beszélgetés alatt képesek ide kilyukadni. Mint valami rossz magnó, amiben beakadt a lemez.

2022. szept. 28. 15:07
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem én vagyok férfigyűlölő, hanem te vagy nőgyűlölő. Ebből a megnyilatkozàsodból is látszik.

Mindig ide lyukadtok ki, incelkék.

Az, hogy nem érzékeled, hogy mi a problèma a szóhasználatoddal, téged minősít megint csak.

Jó magányos incelkedèst!

2022. szept. 29. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!