Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért vág a legtöbb nő savanyú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vág a legtöbb nő savanyú pofát az esküvőjén?

Figyelt kérdés

Mostanában házasodott egy csomó ismerősöm, és láttam a képeket (meg élőben is persze). Nem csak, amiket megosztottak a közösségi oldalakon, hanem azokat is, amiket a fotós csinált csak a családnak.

Nem beleképzelem, de szó szerint, a legtöbb párnál azt látom, hogy a srác tök lelkes, örül, 100 foggal vigyorog...a csaj meg egy unott, érzelemmentes arcot vág, mint aki nem is akar ott lenni kb. Elég rossz nézni egy olyan párt, ahol láthatóan csak az egyik fél lelkes, és az zömmel a pali. Ez miért van? Ti is tapasztaltatok, láttatok már ilyet?

2022. szept. 24. 11:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem stresszesebbek ilyenkor a nők. Nekik ez nagyobb dolog legtöbbször, őket többen mustrálják.

Nekünk nagyon laza esküvőnk volt, de még így is sikerült rápörögnöm dolgokra, próbáltam minden vendéggel beszélgetni kicsit, néztem minden jól megy-e, mindenki jól érzi-e magát. Férjem meg vígan dumálgatott a haverjaival. Este mire lement a formális rész, már én is vidámabb lettem.

Az anyakönyvvezetős rész alatt nagyon erőlködtem hogy ne sírjak meghatottságomban, mert nem szeretem ennyire kiadni magam mások előtt. Ebből az lett, hogy a képeken olyan komoly fejem van, mint aki épp egy random cég éves költségvetési terveit hallgatja. A férjem nem sírós típus, csak vigyorgott mint a vadalma.

A mi esküvőnk tényleg olyan volt, hogy ennél egyszerűbb már csak akkor lehetett volna, ha két tanúval bemegyünk a hivatalba. De még így is nagyon stresszeltem aznap. Nem tudom konkrétan min, vagy miért. Egyszerűen más tudatállapotba kerültem, nem hittel el, hogy én ma tényleg férjhez megyek, a nap eleje olyan, mintha kívülről néztem volna az egészet, és csak történtek volna a dolgok.

2022. szept. 24. 22:47
 22/33 anonim ***** válasza:
42%

#15 pontosan erről beszélek.

Egy nő nem írna ilyet egy másik nőre, hogy “pofa” vagy ilyen-olyan “pofával” csinàl valamit.

Arca van ès arckifejezése.

Azt nem kètlem, hogy neked pofád van, és abban is biztos vagyok, hogy ostoba vagy hozzà, hogy felérd ésszel a különbséget.

Ez méltatlan kifejezés egy nőhöz, innen tudtam, hogy egy nőket nem tisztelő barom vagy, és igazam is lett.

2022. szept. 25. 06:19
 23/33 anonim ***** válasza:
8%
22. nem mondták még, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni, nem jár alanyi jogon?
2022. szept. 25. 08:48
 24/33 anonim ***** válasza:
76%
De. Incelek szokták mondani. Normális emberek nem, ugyanis az alapvető tisztelet mindenkinek jár attól függetlenül, hogy pár bolond mást állít.
2022. szept. 25. 09:11
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
csak nem savanyú vagy az esküvőd miatt?
2022. szept. 25. 09:19
 26/33 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Csak rávilágítok, ha valaki egy ostoba bunkó.
2022. szept. 25. 09:37
 27/33 anonim ***** válasza:
0%
küldj egy esküvői képet, majd megmondom, hogy savanyú voltál-e
2022. szept. 25. 09:54
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem lehet azért lesz fancsali az arcom, mert nagyon könnyen meghatódok és sírok bármin. Pl belegondolok milyen lesz a szülőköszöntő és már rajtam van a bőgés. Szóval ezért visszatartani nem lesz egyszerű.

A másik mi a vőlegényemmel megbeszéltük, hogy pia limit van. A legénybúcsún szétcsaphatja magát, az esküvőn nem. Az a nap rólunk szól és nem szeretném este 9kor már lefektetni, mert mind a 80 fővel ivott egy felest. Inkább ezen megy az idegeskedés, esetleg jönnek kisebb összeveszések a pár között, mert xy beszólt vagy nem tud viselkedni. Voltam olyan lagziban, ahol a menyasszony egyik jó barátnője összekapott a bulin a férjével és annyira berúgott, hogy bugyit mutogat a mászott az asztalokra. A többi barátnő is pont eltűnve. Persze a menyasszony volt kénytelen megoldani a problémát és hát mit mondjak nem volt boldog.

2022. szept. 25. 16:43
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi együtt szerveztük a férjemmel az esküvőt, nagyon klasszul sikerült, olyan lett, amilyennek szerettük volna. Végig mosolyogtunk, táncoltunk, nagyon élveztük és a násznép is jól érezte magát - jó visszanézni a videó összeállítást, ez lett a legjobb: az anyakönyvvezetőtől a mulatósig 5 percbe összesűrítve. Rettentő jó hangulat volt. Igaz, a végére én is nagyon elfáradtam és fájt a lábam már a váltócipőben is. De ránk senki nem mondhatja, hogy savanyú arcot vágtunk volna, sőt. Egyet sajnáltunk, hogy sok hónap szervezés és aztán az esemény egy fél nap alatt lezajlott. De ez sajnos ilyen.
2022. szept. 26. 10:30
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon egyszerű okból volt savanyú fejem: rohadtul csak egy púp volt a hátamra az esküvő. A férjemet szeretem, a házassággal nincs bajom, de ez az egész felhajtás, az éhség, a kialvatlanság, a stressz a fenének se kellett. Ha rajtam múlt volna, csak 2 tanúval, letudjuk a dolgot. Csak a család kedvéért lett picit nagyobb, mert szeretjük őket. Így is kicsi esküvő volt, de azalatt is rengeteg hibát, elcsúszást kellett kijavítanom... már amit ki tudtam.

Szóval igen, a legtöbb menyasszony egyszerűen stresszes, kimerült. Ha nincsenek millióid, hogy kiszervezd a feladatokat másnak, vagy nem vagy zsigerből tökéletes eseményszervező, akkor ez ilyen.

2022. szept. 26. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!