Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő nem szeretné az esküvőt, a férfi megkéri a nő kezét, akkor a nő mit mondjon? Bocs, de nem akarok megházasodni?
Kíváncsi vagyok az ötletekre, tippekre.
Vagy a nő a férfi kedvéért mondjon igent, és csak maradjon eljegyezve..?
hát igen.. nem minden esetben jó a házasság...
sokszor csak a baj van vele, és válás a vége.
válásnál meg ilyen-olyan papírt kell intézni, ügyvéd meg sok-sok pénz.meg bíróság..
tényleg.. nem tudom melyik a jobb...
a válás tényleg macerásabb, mert egy halom papírmunka, bíróságra járás, pénz. ezt láttam, mikor a szüleim váltak. na meg az osztozkodás. hát az elég gusztustalan tud lenni.
persze, ha csak együtt éltek, és utána szétköltöztök, akkor is lehet balhézás.
épp ezért következetesnek kell lenni, és ha vesztek valami új dolgot közösen, akkor érdemes eltenni a számlát, hogy ha neadjisten arra kerülne sor, igazságosan ki tudjátok fizetni egymást, és ne kelljen minden apróságon szenvedni.
intelligens ember meg tud ilyet beszélni. sok olyan, csak együttélő párnál láttam erre szép példát.
az együttélés is bírósággal végződik, ha nem tudnak a közös vagyonról és a gyermek elhelyezéséről/láthatásról megállapodni. Pár napja volt is egy ilyen kérdés itt :( szóval ez NEM A HÁZASSÁGGAL vele járó dolog... ez a TARTÓS párkapcsolattal járHAT együtt, ahol sokáig éltek együtt és vannak közös dolgok és gyerek. A házasság sem kell, hogy bíróságon végződjön, ha meg tudnak egyezni a felek!
Ostobaság a válás maceráit a házassággal azonosítani! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!