Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn mennyi pénzt szokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn mennyi pénzt szokás adni az orgonistának?

Figyelt kérdés
Szerintem jóval ritkább, mint egy fotós, ezért gondolom nem keveset, bár a fotós ott van kb egész nap, míg ő csak egy órát, de a hiánya elég feltünő lenne

2022. aug. 18. 09:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Vigyél neki egy doboz sütit, azt nem tiltja semmilyen törvény.
2022. aug. 19. 18:44
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,H mi lett a vége, de mi épp tegnap voltunk megbeszélni a jövő évi esküvőnket.

Az éves árfekvést mondták el:

15 ezer az egyház része, amiért a templomot használhatjuk.

5 ezer a dìszités, amit egy pár készìt el mindig

5 ezer az Orgonista dìja , de valószínűleg emelkedni fog, mert mifelénk panaszkodnak,H keveset keresnek.

+ Ehhez jön a lelkész dìja, amit mi döntünk el és nincs megadva díjszabás.

2023. nov. 21. 17:08
 23/24 anonim ***** válasza:
#22 Ha ilyen magas, mindenről kérnék számlát. HA nem ad számlát, akkor nem indokolt ez a magas összeg.
2023. nov. 23. 11:14
 24/24 anonim ***** válasza:
70%

Mi a magas neked ebben 23-as?

15-ért hol tudsz bérelni templom méretű helyiséget 1 órára? Lehet sorolni!

Az áramot a temolomok nem 40 forintért kapják. Ki is kell takarítani, ki kell mosni a terítőket, stb, stb

5000 a díszítésre az nagyon kevés! Ennyiért átlag virágosnál 2 szál rózsát ha kapsz, celofánnal.

Nem tudom melyik világban élsz te hallod... le vagy maradva kb 30 évvel a valóságtól.

2023. nov. 23. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!