Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn mennyi pénzt szokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn mennyi pénzt szokás adni az orgonistának?

Figyelt kérdés
Szerintem jóval ritkább, mint egy fotós, ezért gondolom nem keveset, bár a fotós ott van kb egész nap, míg ő csak egy órát, de a hiánya elég feltünő lenne

2022. aug. 18. 09:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Szokás? Majd ő megmondja már az elején, hogy mennyit kér - aztán eldöntitek, hogy kell-e ennyiért. És mindezt tisztességesen, nem feketén!
2022. aug. 18. 09:55
 2/24 anonim ***** válasza:
41%
A szintiboyra gondolsz? 25.000.-/óra vállalok. Akarom mondani, annyiért szoktak vállalni. (ne töröljenek hirdetés gyanúja miatt)
2022. aug. 18. 09:56
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
A templomban? Az ő javadalmazása benne van a stóladíjban amit a papnak fizettek. Amúgy én nem szoktam kapni soha egyetlen forintot sem pluszban. :D Nem is azért csinálom.
2022. aug. 18. 10:02
 4/24 A kérdező kommentje:
Nálunk ő külön kap, nem egybe van a papéval, azért kérdezem, hogy máshol mi a szokás. Kap egy borítékot, egy kis pénzzel. Jobb esetben süteményt is, vagy csak az egyiket
2022. aug. 18. 10:20
 5/24 A kérdező kommentje:
3--> Tehát te is játszol esküvőn és egy petákot se kapsz pluszba? ezt kifejtenéd? A szabadidőd feláldozod egy délutánra, és mi a fizetséged?
2022. aug. 18. 10:21
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg a papot nem tudod megkérdezi, hogy kb mennyit szoktak adni?

Nálunk benn volt az árban, amit a papnak fizettünk, ők intézték egymás között. Illetve egy doboz sütit kapott még.

2022. aug. 18. 11:01
 7/24 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nálunk mennyit szokás, csak érdeklődnék hogy máshol mennyi.
2022. aug. 18. 11:13
 8/24 anonim ***** válasza:
68%

4.

Ez nem más, mint a feketegazdaság erősítése, remélem egy-két adóellenőr, tisztviselő is megfordul majd az eseményen. Ez a metódus teljesen elfogadhatatlan.

2022. aug. 18. 11:34
 9/24 A kérdező kommentje:
8->Azt mondod, hogy a törvény szabja meg, hogy mennyit kell fizetni a kántornak, hogy eljátssza az esküvői indulót? Illetve, hogy ebből mennyit kell adóznia?! Valahol egy petákot se kap ezért.
2022. aug. 18. 11:40
 10/24 anonim ***** válasza:
35%
9. Nem, nem hatósági áras a kántor. Csak számlát kell adni, nincs olyan, hogy "boríték + süti".
2022. aug. 18. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!