Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ruha polgári esküvőre?
Esküvői ruhaszalonban nem igazán láttam ilyen típusú ruhát, főleg nem ilyen árkategóriában.
Én a Mammutban vettem a Charm nevű üzletben gyönyörű ruhát, kb 35ezer volt. Nézz szét, van webshopjuk és van még egy boltjuk az Árkádban is.
Én egy nagyon egyszerű fehér miniruhát vettem a Van Graafban. De volt hasonló ruha azóta a Mangoban is. Sztem ha bemész egy plázába (Aréna pl) akkor tuti találsz egyet.
De ne esküvői fodros ruhát keress hanem valami letisztultabb fehér ruhát.
Akár a bonprixről is tudsz rendelni
De érdemes neten nézelődni szerintem. Kérdés, hogy mi az elképzelésed a ruháról?
Ennyiért nehéz. Én egy éve voltam menyasszony, szintén a 30 ezres lélektani határt belőve.
Szalonokból kb esélytelen. A Boglárkának volt valami baromi nagy akciója akkor épp, de ott is 50-ért lehetett volna ruhát venni, meg azok olyanok is voltak. Ennél olcsóbb nem szokott lenni a bérlés sem.
About yout, Asost érdemes nézegetni. Be lehet állítani szűrőnek, hogy estélyi vagy csipke ruha, fehér, max 30.000. És csomót ki fog adni. Nyilván ezek nagyrésze nem direkt menyasszonyi ruhaként van árulva, az ennyi pénzért nem lesz. De nagyon szépek vannak, amik simán elmennek menyasszonyinak.
Ha mindenképp szeretnéd helyben felpróbalni, akkor tényleg maradnak az ilyen kínai boltok, Westend aljában pl szoktak lenni hasonló árban menyasszonyi szerű ruhák. De sajnos szalonokba ennyiből nem érdemes bemenni. Tudtommal tényleg a Boglárka a legolcsóbb, most direkt megnéztem, egy sima szalagavatós ruha bérlése náluk is 45 ezer plusz 15 a regisztrációs díj, bármit is jelentsen ez. És akkor ez a lepuruttyább szalon alsó polcos ruhája amit menyasszonyinak már nincs pofájuk eladni, csak keringő ruhának. Rendes szalonban szerintem inkább olyan 150-től indulnak a dolgok.
De ne keseredj el, About You-n én pl gyönyörű ruhát vettem 20-ért, senki nem hitte el, hogy annyi volt, és senki nem nézte, hogy nem menyasszonyinak árulták.
(Utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!