Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Polgári esküvőre bevonuló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Polgári esküvőre bevonuló zenének mit ajánlanátok ami nem bealvó de nem is ébresztős? :)

Figyelt kérdés

Ezeket választottuk közösen:2. Hallelujah

3. Everything I do (szöveg nélkül)

4. Caraless whipser (szöveg nélkül)

5. Somewhere over the rainbow (szöveg nélkül)

6. Üllői úti fák

Bármi ötletnek örülnék, mert már sokat néztem a youtube-ot meg itt is keresgélek, de még nem találtam meg :) nem szeretném a szokványos indulót, de ramstein félére se.. nem akarok annyira lassút meg pörgőset, a kettő közötti lenne a jó :) ja és elsősorban külföldinek örülnék :)

egy hetem van addig :) Előre is köszi mindenkinek :)

2021. júl. 11. 10:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
2021. júl. 11. 10:17
 2/17 A kérdező kommentje:
Ennél azért pozitívabbra gondolnék de kösz!! :D
2021. júl. 11. 10:23
 3/17 anonim ***** válasza:
Queen:show must go on
2021. júl. 11. 10:27
 4/17 anonim ***** válasza:
19%

Azt neked kell tudni a te eskuvod lesz. Mi honnan tudjuk hogy neked mi nem a bealvos vagy a nasznepnek. Te ismered oket.

De ha nem bealvosat akarsz akkor tessek egy vagy ketto:

Pink Floyd Another brick in the wall

Vagy

Cranberries Zombie

Rock zene pl. Es ez jelzes erteku hogy ez a te eleted te ismered magadat es a nasznepet:

John bon jovi It's my life

Mi honnan tudjuk. Egyebkent nekem nem ilyen a zenei ízlésem és amiket én írnék arra sanszos hogy bealudnanak de nem irnek semmit mert ez nem az én dolgom. Amugy az eskuvoszervezot fizeted nem minket szoval ingyen otletet itt ne varj senkitol mert az mar kihasznalas es az emberi jogokat sert. Azert van az eskuvoszervezo hogy segitsen tanacsot adni, de o azert penzt is kap.

2021. júl. 11. 10:58
 5/17 anonim ***** válasza:
Perfect day
2021. júl. 11. 11:00
 6/17 anonim ***** válasza:

Honeybeast- Para

Anti Fitness Club- Mennyország

Byealex-Bababo

Imaginary Future-Can't take my eyes of you

Alphaville-Sounds like a melody

2021. júl. 11. 11:58
 7/17 A kérdező kommentje:
Te jo isten 🤣🤣😅 nem azt mondtam hogy helyettem dontsetek, csak szamokat amibol tudok valogatni, mivel ha ertelmezned, irtam hogy hallgattam es hallgatok en is youtube-on, es itt is keresgelek, de hatha atugrottam azt ami tetszene.. A bealvos az a nagyon lassu szovegnelkulire gondoltam, ami meg porgos az ilyen rock vagy pop lenne de azert csak tudod milyen egy lassu zene uteme es milyen gyors egy porgosebbe. Nem is ertem mit kell kiakadni, ha nem tudsz vagy nem akarsz segiteni annyiban hogy adsz egy otletet akkor porgess tovabb, komolyan nem ertem azt sem miota divat az hogy mindenbe es mindenkibe bele kell kotni, tenyleg ennyire megkell savanyodni??
2021. júl. 11. 21:44
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
Minden kérdés alatt van egy túl okos válaszoló aki mindent jobban tud a kérdezőnél 😩
2021. júl. 11. 21:47
 9/17 A kérdező kommentje:
Eskuvoszervezo nem kellett egyetlen zene miatt mivel minden eltzdtunk intezni, tobbszor meghallgattam a szamainkat es az elsot ugy gondoltam lecserelnem. Amugy meg baromsagokat hordasz ossze a kihasznalasrol es a jogokrol, menj es tanulgass meg egy keveset aztan povedalj annak aki kivancsi ra ;)
2021. júl. 11. 21:51
 10/17 A kérdező kommentje:
Jol mondod, en nem veszekedni vagyok itt de mostmar unalmas mindenhol ilyen unatkozo okoskodni probalo majmokat latni, hallgatni arany.. Ezt nem ismerik? Mi a jo fenere valo ez a gyakorikerdes ha nem arra hogy azt kerdezhessek amit akarok, hol van az irva hogy fizessek a valaszokert? Nem kovetel itt senki valaszokat, mindenki oldontheti kinek es mit valaszol persze, de akar tovabb is lephet, ha nem fud, vagy netan nem akar valaszolni :D
2021. júl. 11. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!