Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvőre milyen számok lennének jók?
Júliusban fogunk összeházasodni a párommal, csak polgárit szeretnénk, bevonulósnak a régi hagyományos szép, de azt inkább templomba tudom elképzelni :) 6 szám kellene abból egy biztos ami a legvégén lenne :)
Sógornőmet is kérdeztem, azt mondta ma már amire akarsz, ha pumuklira akkor arra vonulsz :D ez oké persze, ebből annyi a nehéz hogy 3 olyan kellene ami szöveg nélküli, meg jó persze a többi 3 meg rendes éneklős, de azért az első 5 jó lenne ha nem ütne annyira el egymástól.. Hallgatom közben youtubon amiket éppen kiadott de annyira nem ragadtak meg :)
27L
Bevonuló zene: Marc Terezni - Loved to be loved by you
Gyertyagyújtás: Justin Timberlake - Mirror
Gyűrűhúzás: Ed Sheeran - Perfect
Szülőköszöntés: Kelly Family - Angel
Gratuláció: Bittersweet Symphony
Nálunk ezek voltak. Még pár zenén agyaltam, pl. Tabáni István - Ő, a többi nem jut eszembe.
Mi a párommal nagy star wars rajongók vagyunk, szóval főleg star wars zenéket kerestem, a bevonuló volt csak kakukktojás, az egy avengers theme song volt egy vonósnégyes feldolgozásában.(ez hülyén hangozhat, de a vonósnégyessel nagyon esküvős hangzása volt) A többi aláírós-gyűrűhúzós stb voltak star warsos piano coverek.
A kivonuló nagy királyság volt, az természetesen a Throne room theme song volt (a negyedik epizód végén erre a zenére kapják a kitüntetéseket)
Egy délután alatt kikerestem őket a youtuberól, lejátszottam őket a férjemnek, ő meg rámondta az áment. Nem kell túlgondolni, legyen olyan zene amit szerettek, a youtube meg tele van mindenféle zene instrumentális verziójával, csak meg kell őket találni, ha nem akartok szöveges zenét.
Lennék akkora tróger, hogy az AC/DC-től a Highway to hell-t raknám be... 😆😆😆😆
Viccet félretéve, biztosan van nektek olyan "közös számotok", amivel maga a kapcsolat indult anno. Szerintem teljesen jó lenne. :)))
Sok boldogságot nektek! :)))
Koszonom mindenkinek a zeneotleteket :) en nagyon szeretem a zenet, parom elvan, nem annyira koti le, nem annyira radiozik.. Viszont van 2 kozos szamunk, bagossy - valahol, halott pénz-feladnad
Szeretjük mind a kettot de nem tudtam volna elkepzelni ott :)
Van egy ötletem... A Corrs-nak, illetve Enyának vannak nagyon szép számai. Corrstól: Runaway, Love to love you, Angel, Silver Strand. Még esetleg a Bríd og ní Mhaille, vagy a Buachaill on Eirne - bár utóbbi kettő szövegének jelentése enyhén szólva is inadekvát... Nem lenne jó ómen egyik sem.
Enyától: May it be (vonatkoztassunk el a Gyűrűk urától...😆😆😆😆), Long long journey, Amarantine, Orinoco Flow, Sumiregusa.
Így ezek jutottak eszembe hirtelen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!