Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednétek, hogy az unokatestvéretek elhozza az alkalmi partnerét az esküvőtökre?
Ő nem akar egyedül jönni, a család, rokonok pedig nem társaság neki.
Van egy alkalmi partnere március óta, kb 3 hetente vagy havonta egyszer találkoznak. Úgy jött ki a lépés, hogy épp a közelben lesz, el tudna jönni vele.
Engednétek ezt?
Én nem akarok egy idegent etetni az esküvőmön, pláne nem egy szex partnert...
Mondtam, hogy hozzon akárki mást, csak ne őt, erre én vagyok a szar, ő meg besértődött, hogy akkor nem jön. Ez jogos szerintetek?
Épp esküvő szervezésben vagyok, úgyhogy tudom, az is munka, hogy az üléseket átszervezzétek, ha nem akar a családi asztalnál ülni.
Nos, én nem látnám szívesen ezt a felnőtt csecsemőt az esküvőmön. Úgy hisztizik, mint egy gyerek.
Én esküvőm, én döntök. Nehogy már még neki álljon feljebb, amikor amúgy is plusz munkát ad nektek.
Nem jogos. Ez a nap rólatok szól. Ha ti nem akartok ott látni valakit, akkor jogotok van nemet mondani, neki meg el kell fogadnia.
Ez a ti esküvőt, ti diktáltok.
Én a helyében nem mennék el.
Szőröztök a semmin.
Neked semmi lenne kerülgetni egy vadidegent a saját esküvődön?
Konkrétan amíg nem jelentette be, hogy őt hozná, addig azt sem tudtuk, hogy létezik egy a csaj.
Akkor is csak annyit mondott róla, amit leírtam a kérdésben.
Vannak közös ismerőseink, ismerem a barátait, azt hittem őket hozná.
De egy vadidegent...
Nem is az a durva, hogy őt hívná el, hanem az lenne az, ha valóban el is menne.
Mert azért ahhoz elég vastag bőr kell, hogy idegenként odapofátlankodj egy esküvőre, ahová nem hívtak meg hivatalosan, az ifjú pár nem is szívesen lát, és senkit nem ismersz.
Emelett 100%, hogy az unokatesó adna ajándékot az ő nevében is.
Tehát totál ingyen zabálna egyet egy vadidegen az esküvődön.
Azért álljon már meg a menet... 😅
Kérdező, ne lepődj meg a válaszokon, itt gyakorin az a lényeg, hogy ellentmondj a kérdezőnek, mindegy mekkora marhaságot mondasz.
Ha azt a kérdést tennéd fel, hogy jogos e, hogy nem engedik, hogy vidd az alkalmi partnert az esküvőre, akkor a mostanival ellenkező válaszokat jönnének. Ott az unokatesót szidnák.
Mindig a kérdezőt kell szidni, lealázni bármi áron, mindegy mi a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!