Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek illik ez a ruha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek illik ez a ruha esküvőre? Ez még nem az a kategória ami elvonja a figyelmet a menyasszonyról?

Figyelt kérdés

Nagyon-nagyon tetszik.

[link]

A vőlegényem nővérének lesz esküvője hónap végén és most akarok ruhát venni. Szerintetek illik? A párom szerint felvehetem, de én félek, hogy egy kicsit too much.

Mondjuk, engem nem zavarna egy ilyen ruha az esküvőmön, mert szerintem a menyasszony általában annyira feltűnő, hogy nehéz túlszárnyalni. És nem is az a célom, csak egyszerűen tetszik ez a darab.

2022. aug. 3. 20:14
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
19%
Szerinem jó a ruha, de a színe miatt temetèsre inkább... De nem gázos... Esetleg más szín?
2022. aug. 4. 12:39
 32/51 A kérdező kommentje:

Nem a kinézetéről kérdeztem, hanem arról, hogy illik-e. :D különben nem vagyok felhàborodva, hanem szerintem tényleg csúnyák a hagyomànyos esküvői púderszínek...

A színe az tökéletes. Cigányosnak meg nem cigányos, de lehet, hogy Mucsaröcsögén minden illetlen és ócska, cigányos, ami eltér az átlagtól.

A világsztárok is sokszor, átlag ember által ocsmánynak titulált ruhákban lépnek a vörös szőnyegre.

Nyugi, nem hozzájuk hasonlítom magam, csak azért mert neked nem tetszik, még nem cigányos.

2022. aug. 4. 13:08
 33/51 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem nem cigányos... Vèlemènyem szerint ez egy bizonyos alakhoz való. Elsősorban vèkonyabb, vagy homokora alkatú nőknek(nem olvastam kommentet, ha esetleg ezt megírtad volna) egy fülbevaló, ès egy óra elfèr mèg rajta. A színe... Ha többen lesznek, akkor lesz máson is fekete, úgyhogy az nem lesz vèszes...
2022. aug. 4. 13:26
 34/51 A kérdező kommentje:
Ez amúgy nem fekete, hanem tengerészkék, de szerintem is lesz másokon fekete. Sok fiatal van meghívva, köztük pedig eléggé közkedvelt szín lett.
2022. aug. 4. 13:43
 35/51 anonim ***** válasza:
24%
33 as vagyok:jó, de én fèrfi vagyok, nekem ez fekete....
2022. aug. 4. 13:49
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik az alja miatt. Ha csak a tetején lenne csipke, amúgy teljesan anyagból, na úgy nagyon szép lenne. Így nem jön be.
2022. aug. 4. 15:41
 37/51 anonim ***** válasza:
33-as, ezt rögtön tudtuk :D (nem bántásból).
2022. aug. 4. 15:45
 38/51 A kérdező kommentje:
Nem is az volt a kérdés, hogy nektek tetszik-e. :) így feleslegesen kapom az értesítéseket.
2022. aug. 4. 15:45
 39/51 anonim ***** válasza:
83%

Hogy akkor ne csak feleslegesen kapd az értesítéseket, íme valami releváns, amiben tanácsot kértél, (bár már megrendelted és szerintem igazából a kérdés is felesleges volt, mert bármit is írtak volna, eldöntötted, ergo nem számított a vélemény).

Szóval.

Neked tetszik, rendben. Ez a lényeg, ez is rendben. Esküvőre felvehető is akár, de nem ízléses.

Azt is elmondom, szerintem miért.

Ugye a rendelhető méretekből adódóan, mondjuk kellhet neked 6-os talán, esetleg 8-as, a 4-es tuti kicsi. Elméleti szinten maradjunk a hatosnál.

Hatos kell egy vékony, 165 centis nőnek is, a te 177 centiden a nem átlátszó szoknya rész, kis szerencsével talán éppenhogy takarja majd a fenekedet (lévén méreten belül ugyanaz a hossz, akár 162, akár 175 centire veszi fel a delikvens), ami ha van alatta átlátszó (de minek) rész is, azon nem igazán finomít, így maximum egy laza partira, vagy playboy afterpartyra menne el, egy sima vacsira sem lenne túl elegáns, nehogy egy esküvőre. Szerintem.

Nem a szabással van a gond, vagy hogy szép alakod van és ehhez sok ruha passzol és minek rejtegetni. Ez egy mini, akkor is, ha függöny van alatta és szerintem ebben a formában ízléstelen, bármi nemű modell virgácsot villantasz is alatta. Gondolom max 20-25 között lehetsz, ilyenkor még nem tudják a lányok gyakran, hogy a kevesebb néha több.

A színével semmi gond nincsen, nekem az esküvői ruhám is fekete-fehér volt, mindenki viseljen olyan színt, amilyet akar.

2022. aug. 4. 17:28
 40/51 A kérdező kommentje:

Tényleg nem kötekedni akarok, de amely ruha a modellekre jó a képen, az általában a 170-180 centis lanyokra is jo, hiszen a modellek is ebben a kategoriaban mozognak. De majd meglatom ha megerkezik. :)

Szemelyes velemenyem alapjan azt vettem eszre, hogy inkabb az alacsonyabb lanyoknak kell az igazitas. Amugy 8-as meretet rendeltem, mert 36-os vagyok. :)

2022. aug. 4. 17:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!