Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek illik ez a ruha esküvőre? Ez még nem az a kategória ami elvonja a figyelmet a menyasszonyról?
Nagyon-nagyon tetszik.
A vőlegényem nővérének lesz esküvője hónap végén és most akarok ruhát venni. Szerintetek illik? A párom szerint felvehetem, de én félek, hogy egy kicsit too much.
Mondjuk, engem nem zavarna egy ilyen ruha az esküvőmön, mert szerintem a menyasszony általában annyira feltűnő, hogy nehéz túlszárnyalni. És nem is az a célom, csak egyszerűen tetszik ez a darab.
Vedd fel, már eldöntötted, nem?
A testarányaid (a cm/kg nem az, az annyit jelent, hogy csontos vagy) mellett fontos, hogy például szép-e a bőröd.
Szerintem belefér. Nekem nem tetszik, de nem ez a lényeg.
Ha esetleg vagytok olyan viszonyba, kérdezd meg a menyasszonyt.
Ha nem ilyen befásult nagyon falusi lány, nem fogja zavarni.
Hát..igazából eldöntöttem, csak érdekel, hogy mennyire jó ötlet. Nem is azt kérdeztem, hogy szép-e, hanem, hogy illendő-e?:)
Ami a bőrömet illeti, kreol bőröm van, most le is vagyok egy kicsit barnulva. Nem heges, sebes, ilyesmi.
Szerintem szép. Ha megvan a magasságod meg az alakod hozzá, akkor jól is fog állni.
Én egy overalba mentem esküvőre, mert a ruhák szörnyen néztek ki rajtam. De alacsonyabb is vagyok mint te, vékonynak mondjuk vékony vagyok, viszont a ruhák borzasztóan álltak rajtam..
Egyébként nagyon senki nem foglalkozott azzal, hogy miben vagyok, a menyasszonnyal meg a volegennyel voltak inkább elfoglalva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!