Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megjelennétek a barátnőtök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megjelennétek a barátnőtök, távoli rokonotok esküvőjén akkor, ha az egy másik országban van és 800km-re van?

Figyelt kérdés

Egy kicsit bonyolult a helyzetünk. Angliában élünk a párommal, itt ismerkedtünk meg. Én magyar vagyok, ő pedig máshonnan származik. Nyáron megtörtént az eljegyzés és lassan elgondolkoztunk az esküvőn is. Jövő nyáron megszeretnénk tartani, lassan intézkedni kéne. Itt semmiképp sem tartanánk, mert egyikünknek sincs itt senkije, egy-két ismerősön kívül.

Az ő országában szeretnénk tartani, ahol a szülei élnek, mert az egy délebbi ország, s van tengerpart, tengerparti esküvőt szeretnénk, és a szülei segítenének szervezni. Viszont az én családomnak, barátaimnak az messze lenne. De ha Magyarországon tartanánk, akkor meg az ő barátainak, családjának lenne messze. 1-2 közeli barátnőt már kérdeztem, volt aki mondta, hogy az még messze van, s nem tudja, hogy el tud-e jönni. Szerintetek az emberek többsége bevállalna egy ilyen egy barátért? Szeretném ha nem csak a szüleim jönnének el, hanem mások is, akiket szeretek.

Az sem sokkal jobb, ha itt, kint tartjuk, mert akkor mindkét családnak, barátoknak utazniuk kell.

2022. aug. 2. 11:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%

A második külföldi esküvőm lesz szeptemberben. Mindkettőre ugyanazokat hívtam, csak a legszűkebb köröm, szüleim, húgaim, egyik legjobb barátnőm az anyjával. Voltak, lesznek elegen így is, a vőlegények rokonságával (mindkettő helyi), itteni barátainkkal, már az első esküvőmkor is rég itt éltem, tanultam, dolgoztam, volt saját társaságom.

Akiket ismerek mind így csinálják, senki se hívja ki az egész rokonságát, összes barátját. Ha annyira fontos, lehet egy másik kamuesküvőt rendezni később Magyarországon is, ilyenről már hallottam. Hazamentek pár hónappal később, rendesen megszervezték, ruha, lagzi meg minden, egy anyakönyvvezetőnek álcázott akárkivel (nem tudom pontosan mi az elnevezése, kimegy bármilyen helyszínre és előadja a performanszot. Azt hiszem szertartásvezetőnek nevezik).

2022. aug. 2. 21:15
 22/27 anonim ***** válasza:
67%
Nem mennék el, és nem azért, mert anyagilag nem férne bele, nekem egyszerűen nem ér ennyit senkinek az esküvője, hogy 800 km-t utazgassak meg a szabadságomat fogyasszam miatta. De célszerűbb lenne a saját ismerőseidet megkérdezni, mert nem minket akarsz meghívni, és tökmindegy hogy mi mit mondunk. Nekem ez az egész mindenesetre úgy néz ki, hogy a vőlegény meg a családja kényelméről szól az egész.
2022. aug. 3. 09:23
 23/27 A kérdező kommentje:
Nem arról szól, hanem a szülei lakhelyének közelében van egy meseszép hely, ahol esküvőket szoktak rendezni és az ősök is segítenének szervezni.
2022. aug. 3. 10:30
 24/27 anonim ***** válasza:
33%

22. "Nekem ez az egész mindenesetre úgy néz ki, hogy a vőlegény meg a családja kényelméről szól az egész."

Tipikusan a magyar falu, az ugar, a mucsa véleménye, aki el sem tudja képzelni, hogy Mátészalkán túl is élnek emberek.. azt meg pláne nem, hogy valaki külhonban éljen és külföldi esküvője legyen.

2022. aug. 3. 10:41
 25/27 anonim ***** válasza:
24%
#24 A "proli" szót elfelejtetted idehányni a többi közé.
2022. aug. 3. 12:00
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy sokan be tudnák vállalni, még ha szeretnék is. Nem mindenkinek fér ez be időben, anyagiakban, utazásban. Azt lehetne, hogy egyik országban polgári szertartás, a másikban templomi, vagy ha azt nem akartok, akkor csak ceremóniamesteres fogadalomtétel, és akár a nászúttal is lehetne kombinálni bármilyen sorrendben. Persze nyilván több szervezést igényelne az egész.
2022. aug. 14. 18:41
 27/27 anonim ***** válasza:
Dehogy mennénk. Nekünk az egész nem érne meg annyit. Áldásom rájuk, aztán éljék az életüket.
2022. aug. 15. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!