Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megjelennétek a barátnőtök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megjelennétek a barátnőtök, távoli rokonotok esküvőjén akkor, ha az egy másik országban van és 800km-re van?

Figyelt kérdés

Egy kicsit bonyolult a helyzetünk. Angliában élünk a párommal, itt ismerkedtünk meg. Én magyar vagyok, ő pedig máshonnan származik. Nyáron megtörtént az eljegyzés és lassan elgondolkoztunk az esküvőn is. Jövő nyáron megszeretnénk tartani, lassan intézkedni kéne. Itt semmiképp sem tartanánk, mert egyikünknek sincs itt senkije, egy-két ismerősön kívül.

Az ő országában szeretnénk tartani, ahol a szülei élnek, mert az egy délebbi ország, s van tengerpart, tengerparti esküvőt szeretnénk, és a szülei segítenének szervezni. Viszont az én családomnak, barátaimnak az messze lenne. De ha Magyarországon tartanánk, akkor meg az ő barátainak, családjának lenne messze. 1-2 közeli barátnőt már kérdeztem, volt aki mondta, hogy az még messze van, s nem tudja, hogy el tud-e jönni. Szerintetek az emberek többsége bevállalna egy ilyen egy barátért? Szeretném ha nem csak a szüleim jönnének el, hanem mások is, akiket szeretek.

Az sem sokkal jobb, ha itt, kint tartjuk, mert akkor mindkét családnak, barátoknak utazniuk kell.

2022. aug. 2. 11:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Hosszú lenne. Egy távoli ismerős miatt nem hagynám otthon a macskám, nem pazarolnám a szabadságomat,az időmet
2022. aug. 2. 12:15
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi elmennénk, ha munka nem szól kózbe és az utat, szállást fizetitek
2022. aug. 2. 12:22
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Van egy barátnőm, akiért megpróbálnám megoldani, mert bár viszonylag ritkán beszélünk, mégis olyan, mintha a nővérem lenne. Másért viszont egész biztosan nem, mert a szállás, a benzin/repjegy/stb. elég drága. De ha fizeti is az illető, akkor sem elég egy nap szabadságot kivenni, meg kell oldani a kisállataim felügyeletét, ennek is van anyagi vonzata. Mondjuk én távoli rokon/ismerős közeli esküvőjére se nagyon mennék el, mert különösebben nászajándékot sem szeretnék fizetni valakinek, akivel alig tartom a kapcsolatot.
2022. aug. 2. 12:27
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy esküvőért, ha nem nagyon közeli rokon (testvér pl.), nem vállalnám be. Ha vonzó helyen van és összeköthető egy nyaralással, az más.
2022. aug. 2. 12:50
 15/27 anonim ***** válasza:
76%
Állod az utat, vagy nem szervezel esküvőt.
2022. aug. 2. 13:12
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
1-2 nagyon közeli barát kedvéért vállalnám csak be. Másoknak akkor se, ha fizetik. Nálam ez inkább idő kérdése. Azért ez minimum 3 nap, nem egy délután/este, mint általában.
2022. aug. 2. 14:12
 17/27 BeefEater ***** válasza:
26%

Én nem egyszer utaztam így a barátaim esküvőire. Fel sem merült, hogy ők fizessék/szervezzék az utamat.

Másik ismerős (ott nem voltam meghívott) úgy állt hozzá, hogy meghívtak mindenkit akit akartak, aki akart/tudott, az ment, aki meg nem, arra nem sértődtek meg. Csak a szülők utazásába segítettek be.

2022. aug. 2. 15:08
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb barátnőmért igen.

Másért biztosan nem, de nem is hívnak esküvőre éppen ezért.

2022. aug. 2. 15:20
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barátnőmnek valószínűleg a szomszédos országban lesz. Ezer éve ismerem, az övén akkor is ott lennék, ha a világ másik felén lenne. De ha valakivel csak szimplán jóban vagyok, vagy távoli rokon, azaz talán pár évente egyszer találkozunk, nem mennék el olyan messzire.
2022. aug. 2. 15:26
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb barátokéra mindenképp elmennék. Kicsit távolabbi barátokéra, ha a szabadságom engedi és nem csak abból áll az út, hogy odautazok, majd vissza, hanem egy kis utazgatást is tudok köré szervezni (persze azt végképp nem az ifjú pár feladata finanszírozni), akkor simán. Igazából 800 km nem olyan sok, simán szerveznék ilyen utazást magamtól is egy hosszúhétvégére
2022. aug. 2. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!