Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megjelennétek a barátnőtök, távoli rokonotok esküvőjén akkor, ha az egy másik országban van és 800km-re van?
Egy kicsit bonyolult a helyzetünk. Angliában élünk a párommal, itt ismerkedtünk meg. Én magyar vagyok, ő pedig máshonnan származik. Nyáron megtörtént az eljegyzés és lassan elgondolkoztunk az esküvőn is. Jövő nyáron megszeretnénk tartani, lassan intézkedni kéne. Itt semmiképp sem tartanánk, mert egyikünknek sincs itt senkije, egy-két ismerősön kívül.
Az ő országában szeretnénk tartani, ahol a szülei élnek, mert az egy délebbi ország, s van tengerpart, tengerparti esküvőt szeretnénk, és a szülei segítenének szervezni. Viszont az én családomnak, barátaimnak az messze lenne. De ha Magyarországon tartanánk, akkor meg az ő barátainak, családjának lenne messze. 1-2 közeli barátnőt már kérdeztem, volt aki mondta, hogy az még messze van, s nem tudja, hogy el tud-e jönni. Szerintetek az emberek többsége bevállalna egy ilyen egy barátért? Szeretném ha nem csak a szüleim jönnének el, hanem mások is, akiket szeretek.
Az sem sokkal jobb, ha itt, kint tartjuk, mert akkor mindkét családnak, barátoknak utazniuk kell.
Én nem egyszer utaztam így a barátaim esküvőire. Fel sem merült, hogy ők fizessék/szervezzék az utamat.
Másik ismerős (ott nem voltam meghívott) úgy állt hozzá, hogy meghívtak mindenkit akit akartak, aki akart/tudott, az ment, aki meg nem, arra nem sértődtek meg. Csak a szülők utazásába segítettek be.
A legjobb barátnőmért igen.
Másért biztosan nem, de nem is hívnak esküvőre éppen ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!