Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit illik adni egy barátnőnek szimpa anyakönyvezetői esküvőjén?
Figyelt kérdés
Mibe illik menni? Tudom fehérbe nem.
Nem kaptunk meghívót csak telefonon megkért azt mondta nem lesz lagzi,se semmi, ne vigyünk semmit, de mégis illene valamit.
2022. júl. 26. 13:36
11/16 A kérdező kommentje:
Jó jó ☺️☺️☺️
Köszönöm mindenkinek
, ment a zöld mindenkinek.
2022. júl. 26. 16:07
12/16 anonim válasza:
Egy koktél ruha, nyári kis ruha pont elég
13/16 anonim válasza:
A második gyönyörű.
(Látom, a prolik lepontozták a 8-as válaszomat).
14/16 anonim válasza:
Amit a 9-ben, másodjára linkeltél az sokkal szebb (az első kicsit partyruhás). Kérdezd meg, hogy nem öltözöd-e túl vele a menyasszonyt és ha ő is hasonlóban lesz vagy netán hosszú, "klasszikusabb" menyasszonyi ruhában, akkor teljesen jó.
15/16 anonim válasza:
Ajándék üdülés? Szerintem ez sok. Eleve 2 főre kellene ami nem arányos azzal hogy meghívtak a szertartásra.
16/16 anonim válasza:
1. Nekem a második ruha tetszik, szerintem egy esküvőre a pánt nélküli kicsit kihívó lehet, azt inkább valami lazább, vadabb nyári partira venném fel.
2. Ha szertartásra hívnak csak meg, én nem szoktam különösebb ajándékot adni, egy szép esküvői gratulációs képeslapot szoktam venni papírboltban és ráírom a jókívánságaimat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!