Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akinek kéttanús esküvője volt és később megbánta?
Nagyon vívódok ezzel kapcsolatban.
Vannak a szüleink, nagyszülők, tesó, nagybácsi/nagynéni, meg pár barát akiket szeretünk, akikkel szívesen vagyunk együtt. DE soha nem egyszerre. Úgy elviselhetetlenek. Utálják egymást.
Jó lenne a szeretteinkkel együtt bulizni. De nem akarok gyomorideget meg feszültséget aznapra.
Meg egy kicsit úgy vagyok vele hogy butaság is lenne eseményt csinálni ebből, 4 éve együtt élünk, abszolút nem igaz ránk a "fiatalok együtt mostantól új életet kezdenek".
Ti mit tettetek/tennétek ilyen esetben?
Akik csak két tanúval esküdtek, később nem bánták meg, hogy nem voltak ott a szeretteik? (Főleg azokra gondolok akik alapvetően jóban vannak a rokonokkal, vannak barátok, stb)
Én biztos nem bánnám meg, mert egyáltalán nem akarok esküvőt, és a kéttanús a maximum, amíg hajlandó lennék kompromisszra.
De a leírtak alapján szerintem te meg fogod, már most bizonytalan vagy.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Igen, én is ettől tartok. Viszont ha meg ott van mindenki, akkor meg lehet hogy azt fogom megbánni hogy rossz hangulatú, nyűgös az egész. :(
Ha rossz hangulatű és nyűgös lesz az egész lépjetek le a francba, vigyetek némi alkoholt, kaját. És csá csá.
Kimentek valami jó kis helyre, park, vagy hasonló :)
Bulizni bármikor lehet a rokonokkal, barátokkal. Nem kell hozzá esküvő.
Sokan a covid alatt két tanú jelenlétében házasodtak (elintézték a papírmunkát) és csak később 1 év múlva tartottak egy lagzit (valaki akkor tartotta az egyházi esküvőt is).
Szóval bulizni lehet egy későbbi időpontban is.
Az már egy másik kérdés, hogy kinek milyenek a rokonai. Akár mikor is akarnál velük lenni, ők ugyanazok az emberek maradnak. Ha balhéznak most, akkor később sem lesz jobb.
Én maradnék a két tanús esküvőnél, hogy legalább akkor minden rendben legyen. :D
Aztán ha lesz bátorságod "összeereszteni őket" egy lagzi erejéig, akkor a hivatalos részét már nem tudják elszúrni (mert már túl vagytok rajta).
Nem bántuk meg, ennek már több mint 21 éve, de mi nem a rokonok miatt döntöttünk így és nem is volt gond belőle, gyorsan lezajlott. A szülők kaptak fotókat az eseményről.
Utána a szűk családdal beültünk egy étterembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!