Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy változtatnátok meg a házassági nevetek ebben a helyzetben?
A leendő férjem vezetékneve egy gyakori név, Varga. A házasságot követő neven gondolkozok. A Vargáné szerintem nagyon rosszul hangzik. Kötőjelesen Varga-Vass lenne vagy Vass-Varga, szintén nem tetszik.
Már odáig jutottam, maradok simán Vass, de megbántani sem akarom, mert nagyon fontos számomra Ő és hogy Mi mi vagyunk. Tudom, nem egy papír vagy egy név tart össze, mégis gondban vagyok. Ti mit tennétek a helyemben? Megváltoztatnátok a neveteket és ha igen, hogyan?
Én egész biztos nem cserélném le a nevemet egy gyakori névre. Részben ezért sem veszem fel a párom nevét. Szóval nekem ebben az esetben ezek lennének az opciók:
1. Mindketten megtartjuk a nevünket.
2. A párom veszi fel az én nevemet. (Miért annyira evidens, hogy nekem kell eldobni a nevemet?)
3. Kötőjeles forma.
szerintem egyik kötőjeles formával sincs baj
amúgy meg ha neked nem tetszik és nem akarod felvenni, akkor ne vedd. ahogy te is írtad, nem ezen múlik a szerelem
Köszönöm az eddigi válaszokat.
5-ös, és ha mennék a való világba, nem is kéne insta nevet változtassak🤣🤣🤣🤣
6-os, Vanda után szabadon, amúgy meg ilyenkor úgy tudom, nincs ilyen opció, mármimt hogy egy teljesen más nevet vegyek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!