Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyors, kéttanús esküvőnek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyors, kéttanús esküvőnek mi a menete?

Figyelt kérdés

Hamarosan lesz az esküvőnk a párommal. Csak mi és a tanúk leszünk. Csak az alapvető dolgok lesznek, nem kértünk semmi extrát.

Mi a menete egy ilyen gyors, "alap" szertartásnak?

Mik a kötelező elemek?

Nekünk csak az "Igen"-t kell kimondani, ismételni fogadalmat ugye nem kell az anyakönyvvezető után?

Néhány nappal később lesz esküvői fotózásunk, hogy valami emlék mégis legyen... emiatt rendeltem egy nagyon szép műcsokrot... ilyen gyors esküvő esetén ti vinnétek magatokkal a csokrot vagy felesleges..? Egy fehér koktélruhám lesz egy elegáns magassarkúval.

2022. júl. 8. 02:46
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Ezt előtte meg fogják tőletek kérdezni, hogy hány fős lesz ez az egész és mik az igényeitek (szeretnétek-e saját zenét, pezsgőzést, stb). Nekünk egy hete volt, kb. 15 perc alatt lement, nekem a tesóm (aki a tanúm volt) hozott egy csokrot a kedvenc virágomból, örültem neki :) Mi bevonultunk, de ez sem kötelező, ahogy a gyűrűhúzás sem. Nagyon kedves volt velünk az anyakönyvvezető, ahhoz képest, hogy 2 tanús, negyedórás ceremónia volt, nagyon meghatódtunk mindketten. Szerintem ha szeretitek egymást és úgy házasodtok össze, akkor minden más körítés csak hab a tortán.
2022. júl. 9. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!