Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a ti vőlegényetek se nagyon vesz részt az esküvő szervezésbe vagy csak az enyém ilyen?
Figyelt kérdés
Konkrétan a vőlegényem semmire nem mond semmit, csak annyit kért kis esküvő legyen, de innentől kezdve a smink, fotós semmi nem érdekli sőt a szüleit se akarja meghivni, mert nem a legjobb a kapcsolatunk velük mert ők nagy esküvőt akartak, mi meg nem szeretnénk. Úgyhogy kezdek szétszakadni, mert mindent egyedül intézek, néha úgy érzem hogy csak a papír számít neki. Vagy a többi vőlegény is ilyen?2022. jún. 27. 14:12
11/17 A kérdező kommentje:
Mi fizetünk mindent, szülők semmit. Nem is örül tulajdonképpen egyik szülő se a házasságunknak, részemről csak Apu van már ő nem kedveli a vőlegényem, engem meg a vőlegényem egész családja nem kedvel,ezért is nem lesz nagy felhajtás. De egyébként most mondtam a vőlegényemnek hogy milyen fotóst találtam és együtt kiválasztottuk melyik legyen, elvégre megnezi ha valamit találok csak olyan kicsit kedvetlen ez a szülői feszültség miatt.
2022. jún. 30. 11:04
12/17 anonim válasza:
Az baj, ha a szüleitek nem örülnek. Én is szomorú lennék ettől. Mi bajuk az esküvőtökkel? Miért nem kedvelnek a másik szülei?
13/17 A kérdező kommentje:
Engem azért utálnak mert van egy beteg testvérem akit én ápolók, illetve az is a bajuk hogy anyukám már nem él, szerintük ha valami nem tökéletes akkor az már nem jó. Apukám meg szerintem azért nem kedveli a vőlegényem mert fél hogy elvesziti a lányát. Ő szemébe meg mindig gyerek az ember.
2022. jún. 30. 11:53
14/17 anonim válasza:
Nem akarok semmi rosszat írni a szüleitekről, inkább nem írok semmit. Sajnálom.
Nekem se él anyukám, a férjemnek se anyja, se apja. Így házasodtunk össze. Mindenki örült az esküvőnknek. Igaz, mi már negyvenesek vagyunk, de valószínűleg nem ezen múlik.
15/17 A kérdező kommentje:
Mi is már 40-hez közel vagyunk de valahogy mégis bele akarnak szólni mindenbe. De már tényleg megprobalom lesz'rni az egészet, mert fő, hogy mi szeretjük egymást.
2022. jún. 30. 14:05
16/17 anonim válasza:
Szerintem is ez a lényeg. Marhára ne érdekeljen, kinek ki-mi tetszik. Akinek nem tetszik esetleg bármi, esetleg a vőlegény vagy a menyasszony, az nem vesz részt az esküvőn.
17/17 A kérdező kommentje:
Így van.
2022. jún. 30. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!