Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki nem akar a családnak esküvőt szervezni?
Kissé elmegy a kedvem, hogy tényleg ezeknek csináljunk felhajtást? De gáznak érzem az összeíratkozást.
Megmondom őszintén csak a babaváró miatt házasodnánk össze, mert nem jutunk egyről a kettőre ilyen ingatlanáraknál. Természetesen gyereket így is úgy is akarunk.
De! Sajnos olyan famíliával áldott meg a sors, hogy értékelni nem tudnak semmit se. A hangulat így is úgy is gyászos lesz, bármit csinálhatunk. 😟
Nem tudom mi legyen. Megfordult a fejemben, hogy külföldi mikro esküvőt kellene tartani. De nem érzem olyan biztosnak a dolgot a jelenlegi helyzetben. Nem szívesen utazom külföldre.
Szerintem sokan vagyunk akik kicsit idősebbek akiket már kevésbé érdekel hogy mit mondanak mások. Én is olyan voltam mint te, de mára már sokat változott a gondolkodásom. Nem azt mondom hogy senki és semmi nem érdekel, de az higy valaki gának gondolja hogy én hogy érzem jól magam az már nem érdekel. Van sokaknál ez a kicsit falusingondolkoz@smód, hogy ezt így meg úgy kell csinálni, máshogy nem lehet. De nem a múlt században élünk. Ha valaki nem tud veled örülni akkor az nem is érdemes arra hogy érdekeljen a véleménye.
Ha nem is gondoljátok fontosnak, de lehet hogy megbanjatok később hogy nem foglalkoztatok a saját esküvőtökkel. Kivéve ha tényleg nem érdekel, de nekem úgy tűnik hogy te szeretnéd. Ha nem is nagy felhajtást de legalább kettesben egy romantikus napot vagy kettőt raszánhatnátok.
Nem KELL lagzi, az maradjon meg azoknak akiknek van olyan nagy családja akik nem húzzák a szájukat mindenre mint a tiéd, és szeretnek mulatni.
Én drukkolok hogy jól sikerüljön, ha lesz gyereketek akkor ő már azt fogja látni tőletek hogy igenis nem árt ha vannak különleges napok az ember életében. Akár egy szépen megterített asztal húsvétkor, vagy egy ünnepi torta pezsgővel szükinapkor, vagy egy elegáns ruha ballagásra. Nem kell mindenáron mindig szürkeségben élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!