Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek is ciki, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ciki, hogy nem lesz menyecske tánc?

Figyelt kérdés

A vőfély elég érdekesen fogja fel a dolgokat.

Modernebb, nem lesznek cikis játékok. De egyszerűen nem érti meg, hogy nem akarunk menyecske táncot.

Gratuláció lesz, amely során mindenki alá írja az alternatív jegyzőkönyvet.

Volt még olyan, akinél szintén nem volt menyecske tánc és bolond menyasszony sem? Miért ördögtől való ez?

2022. máj. 31. 17:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy előttem is írták: ti fizetitek, az lesz az esküvőtökön, amit ti szeretnétek.

Most volt kb a tiétekéhez hasonló esküvőnk. Leültünk mi is a vőféllyel átbeszélni, mik az elképzelések. Végig kérdezte, lesz-e menyasszonytánc? Nem. Menyasszony rablás? Nem. Betanulunk nyitótáncot? Nem, csak valami lassúra lejtünk egyet:) Pikáns játékokat ne.

Mondta, rendben.

Igazából a vőfély vezényelte le a rendezvényt, versikékkel felkonferálta az egyes fogásokat, a nyitótáncot, a tortavágást, táncoltatta a hölgy vendégeket. Kb ennyi. Egy hagyományos ruhába öltözött mosolygós műsorvezető volt. És nem sértődött meg, hogy nem az ő esetleges elképzelései alapján lett az esküvőnk.

2022. jún. 1. 12:30
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én több esküvőn voltam életemben, a felén nem volt menyecsketánc, nem hiányzott senkinek. A vőfélynek meg meg kell mondan, hogy te fizettek, ti diktáltok, nem most lesz először Magyarországon menyecsketánc nélküli esküvő, ti nem akartok, lesz szíves a ti utasításaitokat követni.
2022. jún. 3. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!