Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen színű ruhát vegyek fel?
Szűk családi körű esküvőm lesz , utánna vacsora. Lagzi nem lesz!
csak hangszórón zene .
Esküvőm után nem szeretnék a fehér ruhába maradni, ugye a menyecske ruha piros, de viszont piros színű ruha azt jelenti hogy felkérjenek táncolni.
Én viszont táncolni nem fogok, terhes vagyok és a rosszulléteimtől nem lenne kellemes.
Milyen színű ruhát vegyek fel? Számít?
Amit akarsz.
Ha tényleg kevesen lesztek, akkor akár meg is mondhatod előre, hogy nem akarsz táncolni, a ruhád színétől függetlenül.
Én terhes sem voltam, de egy lila ruhában mentem férjhez. Nem érzem kötelezőnek a fehér, vagy piros ruhát. A szüzesség és ártatlanság szimbolikája, úgy meg is halt. Én nevetségesnek tartom. Plusz ugye a fehér ruha az emberek 70%-nak gázul áll, pl. nekem is.
Így én nem is erőltettem.
A fehér ruha NEM a szüzesség jelképe. Ha már színnel akarjuk szimbolizálni, akkor a kék volt a szüzesség színe, Szűz Máriát is ezért ábrázolják mindig kék kendővel. A fehér sima divathóbort.
Amúgy amilyet akarsz. Simán felvehetsz pirosat is, és megmondod, hogy nem akarsz táncolni. De én inkább néznek valami szép ruhát, nem elsősorban a szín szerint szűrve, és ami legjobban tetszik, azt vennem fel, színtől függetlenül.
"ugye a menyecske ruha piros, de viszont piros színű ruha azt jelenti hogy felkérjenek táncolni."
Sosem hallottam még ezt, hogy a piros ruha azt jelenteni, hogy táncolni akarsz...
A meghívóban vagy mikor átadjátok akkor tegyétek világossá, hogy nem lagzi lesz, hanem csak egy vacsora.
Nálunk is hasonló lesz, bár én nem vagyok terhes, nem azért nem akarok táncolni. Amúgy bármilyet, amilyet akarsz. Én a vacsorán egy rockabilly ruhában leszek, fekete alapon színes mintákkal. Volt nem tetszés, hogy nem a fehér ruhámban leszek ekkor, de kardomba dőlnék, ha leenném a grill étteremben a csodaszép hófehér ruhámat.
Röviden, tömören, azt veszel fel, amit akarsz. A te esküvőd, neked kell jól érezned magad, meg a férjednek. Pont.
8-as milyen gyerek miatt? Idi*ta
Semmi koze a gyereknek hozza.
Mikor meg nem tudtam hogy terhes vagyok , mar akkor volt idopontunk ! De kiderult hogy terhes vagyok. Es at lett teve , a rosszulletek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!