Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen játékok voltak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen játékok voltak az esküvődön?

Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 15:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Limbó :)

Nagyon szerették, másfél órán keresztül limbóztunk, noha csak kb 15 percre terveztük.

Ezen kívül volt még lufi eregetés a tüzijáték után.

2022. máj. 10. 15:45
 2/11 anonim ***** válasza:
41%

Nekem még nem volt esküvőm. Amin voltam lagzin, ott egy kivételével egyiken sem voltak játékok, nem is hiányoltam őket. Ahol volt, ez a kettő volt:

- friss férj lábtapogatás alapján bekötött szemmel ki tudja-e találni, melyik a feleségéé (lehet, én vagyok prűd, de ez nekem nem volt vicces, hogy játék jeligével letaperolt 8 nőt... meg 1 pasit, mert a vicces kedvű haverok beküldték egyiküket a sorba)

- hintós játék

2022. máj. 10. 15:50
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Nekünk jövő héten lesz az esküvőnk. Megbeszéltük a vőféllyel, hogy nincsenek pikáns tapogatós, vőlegény nadrágában bármit keresős, stb játékok.

Limbó lesz, hintós játék meg még valamit mondott még, nem emlékszem, de hamarosan kiderül:)

2022. máj. 10. 15:56
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

Nekem ugyan még nem volt, de amin eddig voltam, azon csak a hagyományos cipő- és menyasszonyrablás volt.

Most hétvégén leszek hivatalos egyre, ott valami párismereti játék lesz.

2022. máj. 10. 15:57
 5/11 anonim ***** válasza:
25%
Amúgy milyen elgondolás alapján pontozzák le a válaszainkat? Nem szimpik a játékok, vagy mi?:)
2022. máj. 10. 16:04
 6/11 anonim ***** válasza:
8%

A csülkös bableves utáni eregetés nem jött be nekik. 😀

2022. máj. 10. 16:21
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
A csülkös bableveses pontoz le mindenkit;)
2022. máj. 10. 16:24
 8/11 anonim ***** válasza:
7%

Engem húztak le a legjobban. Nem jött be nekik. 😀

2022. máj. 10. 16:32
 9/11 anonim ***** válasza:
66%

Limbó és kánkán tánc. Mindkettőnek nagy sikere volt :)

Illetve volt egy kis pezsgős játék hajnali 5.30kor a keménymagnak, mielőtt befejeztük

2022. máj. 10. 19:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem voltak játékok, nem is hiányoztak szerintem senkinek. Én eléggé introvertált vagyok, és nem szeretem, amikor kirángatnak egy lagziban valamelyik játékba. Vonatozás volt, meg egy ilyen kicsit görögös körtánc, amit mindenki nagyon élvezett, és a ceremóniamesterünk még tanított egy country koreográfiát annak a pár embernek, aki nem fáradt el hajnalra.
2022. máj. 12. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!