Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen játékok voltak az esküvődön?
Limbó :)
Nagyon szerették, másfél órán keresztül limbóztunk, noha csak kb 15 percre terveztük.
Ezen kívül volt még lufi eregetés a tüzijáték után.
Nekem még nem volt esküvőm. Amin voltam lagzin, ott egy kivételével egyiken sem voltak játékok, nem is hiányoltam őket. Ahol volt, ez a kettő volt:
- friss férj lábtapogatás alapján bekötött szemmel ki tudja-e találni, melyik a feleségéé (lehet, én vagyok prűd, de ez nekem nem volt vicces, hogy játék jeligével letaperolt 8 nőt... meg 1 pasit, mert a vicces kedvű haverok beküldték egyiküket a sorba)
- hintós játék
Nekünk jövő héten lesz az esküvőnk. Megbeszéltük a vőféllyel, hogy nincsenek pikáns tapogatós, vőlegény nadrágában bármit keresős, stb játékok.
Limbó lesz, hintós játék meg még valamit mondott még, nem emlékszem, de hamarosan kiderül:)
Nekem ugyan még nem volt, de amin eddig voltam, azon csak a hagyományos cipő- és menyasszonyrablás volt.
Most hétvégén leszek hivatalos egyre, ott valami párismereti játék lesz.
A csülkös bableves utáni eregetés nem jött be nekik. 😀
Engem húztak le a legjobban. Nem jött be nekik. 😀
Limbó és kánkán tánc. Mindkettőnek nagy sikere volt :)
Illetve volt egy kis pezsgős játék hajnali 5.30kor a keménymagnak, mielőtt befejeztük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!