Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Te esküvődön is voltak problémás vendégek?
Figyelt kérdés
Nálunk a párom egyik rokona őrít meg minket azzal, hogy ő hozni akarja a kiskutyáját is, mivel a szülei is ott lesznek az esküvőn, és a kutya még sosem volt egyedül otthon. Mi magunk is szeretjük a kutyákat, de egy étteremben lesz esküvőnk, szerintünk egyértelmű, hogy nem jöhet kutya. Naponta hívogat, hogy jeleztük-e már a helynek, hogy kisállat is jelen lenne, hiába mondom neki, hogy ez nagyon nem jó ötlet. Már ott tartok, hogy szívem szerint azt mondanám inkább ne jöjjön ő sem, ha ez akkora probléma, de ő lesz az egyik tanú. Nálatok is voltak problémák a szervezésnél?2021. jún. 20. 22:39
1/18 Dr.med.habil. Genya válasza:
Nem, senki olyat nem hívtunk el, akit nem akartunk, ebből következik, idiótákat pláne nem hívtunk.
2/18 anonim válasza:
HM. Mi a mi esküvőkre kutyapanzióba tettük a kutyát.
Elsősorban az ő érdekében.
Meg kell neki mondani, hogy nem jöhet a kutya.
Pont. Mit csinálna ott? Kunyerálná a kaját, vagy a táncolok esnének át rajta, vagy egész este egy táskában nyüszítene?
Másik tanút lehet szerezni... ha nem tudja otthon hagyni a kutyáját, vagy rábízni valakire egy napra, akkor maradjon otthon vele, a lagzi lemegy a kutya nélkül is
3/18 anonim válasza:
Mi kutyás pár vagyunk, de eszünkbe sem jutott a kutyát vinni a saját esküvőnkre/lagziba. Ilyenkor megoldjuk a felügyeletet neki.
4/18 anonim válasza:
Ha vakvezető kutya lenne az más. De így fura nagyon
5/18 anonim válasza:
Mi ez a rengeteg esküvő + kutya kérdés?
6/18 A kérdező kommentje:
#5 Be tudnád linkelni, ha volt már más hasonló kérdés is a témában? Az elilepsziás lány kutyájáról szólót én is olvastam, nyilván az teljesen más eset.
2021. jún. 20. 23:21
7/18 A kérdező kommentje:
* Epilepsziás
2021. jún. 20. 23:21
8/18 anonim válasza:
Egy vakvezető kutya volt jelen az esküvőnkön, de az nyilván teljesen más eset. De csak úgy simán, csak mert valaki nem bír egy napot meglenni a kutyája nélkül, és hajlandóságot se mutat arra hogy megoldja a kutya elhelyezését, akkor igen, ne jöjjön. Én kerek-perec megmondanám, hogy kutya nem jöhet és kész. A tesóméknak is van kutyája, eszükbe nem jutott elhozni a saját esküvőjükre se, nemhogy az enyémre. Arra az időtartamra a kutya a szüleimnél volt, jó idő volt, egész nap kint ugrándozott a kertben a szüleim kutyájával. Víz, kaja volt hagyva neki, éjfélkor pedig amikor a tesóm ment átöltözni, beengedte őket a házba. Sokkal jobb volt így neki.
9/18 anonim válasza:
Az enyém eléggé problémás volt, de csak utána mesélték el. Engem meg a gyönyörű menyasszonyt, akit akkor láttam először, elvittek elhálni a nászt. Ezután elszabadult a pokol. Valami furcsa, régies dalt játszottak, aztán elkezdték lenyilazni az embereket. Elég sokan meghaltak. Az unokaöcsémet leszúrták, a terhes feleségét is ötször hasbaszúrták, nővérem torkát elvágták és a folyóba vetették a testét. A farkasukat is megölték. Azért elég jó volt a nászéjszaka. Jobban belegondolva, lehet ez nem is az én esküvőm volt.
10/18 anonim válasza:
Üdv Edmure Tully. Mi újság Zúgóban? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!