Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te szexi vagy szép lennél inkább az esküvődön?
Természetes próbál mindenki mindkettő lenni a nagy napon de a képek azt hiszem érzékeltetik majd mire gondolok. :)
Szexi: [link]
Szép: [link]
Amit szépként linkeltél, az szerintem közönséges.
Amit szexiként, az pedig gyönyörű ruha, csak eggyel több az átlátszó, mint kéne..
Egyébként természetesen szép lennék. Volt már szexi esküvői ruhám a szalagavatón. Akkor pont elég volt. Már rég kinőttem a ribis időszakot. Elegáns és szép. Ennyi.
mivel család, barátok is ott lesznek, ezért alapvetően inkább szép. de azért egy kicsit szexi is.
a kettő közül szerintem egyik se rossz. az első túl átlátszó, egyedül az a baj vele szerintem.
a másodikkal nekem csak az a bajom, hogy nem tetszik az ilyen hercegnős szoknya. :D
Nem tetszenek ezek a ruhák amit szinte csak a mellem tart meg, nemis lenne előnyös hiszen nincs nagy mellem, meg nemtudom, nekem mindkét ruha hasonló. A kérdésre válaszolva szép lennék, de azért a párom érezze, hogy szexi vagyok anélkül hogy túl sokatmondó ruhát választanék, bár szerintem ez a kisugárzáson is múlik :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!