Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te szexi vagy szép lennél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te szexi vagy szép lennél inkább az esküvődön?

Figyelt kérdés

Természetes próbál mindenki mindkettő lenni a nagy napon de a képek azt hiszem érzékeltetik majd mire gondolok. :)

Szexi: [link]

Szép: [link]

2016. júl. 16. 23:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

A képek alapján csak szép tudnék lenni, mert a másik ruhához picike vagyok. :D

Szép, és visszafogott szeretnék lenni. Valami különleges ruha kellene, ami nem köszön vissza minden sarkon.

2016. júl. 17. 18:13
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

Szexisnek a nászéjszakán kell lenni.

Szépnek születni kell.

Én csinos próbáltam lenni az esküvőmön.

2016. júl. 18. 15:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Az elsőnek linken szereplő gunyához, példásan bomba alak kell, ez minden ilyen stílusú ruhára igaz. Nincsen annál komikusabb, mikor a husika menyasszonyok bepréselik magukat mindenféle szűk fazonú ruhába, akár szexi az, akár nem. Egy molettebb, vagy súlyfelesleggel küzdő menyasszony is lehet persze bombanő, de a suszter maradjon a kaptafánál, én az utóbbi 15 évben egy esküvőn sem voltam, ahol az ara ne lőtt volna fene nagy igyekezetében nagyon mellé a ruhával. Ami azt illeti, akkor már jómagam inkább szép lennék, de a véleményem nem releváns, lévén én sok-sok év után, hosszas rábeszélésre mentem végül bele, hogy beballaghatunk az anyakönyvi hivatalba, szigorúan 2 tanúval, azt hiszem a H&M-ben vettem valami ruhát, tehát nem én voltam a menyasszonyok gyöngye, ellenben utána pukkadásig kajáltuk magunkat.
2016. júl. 19. 14:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem már a "szép" kép is túlzás az áttetsző részekkel, annyi a különbség, hogy az első jobban testhez áll. Én amúgy inkább lennék elegáns, mint szexi - az vagyok otthon az ágyban.
2016. júl. 23. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!