Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A Te esküvődön is voltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Te esküvődön is voltak problémás vendégek?

Figyelt kérdés
Nálunk a párom egyik rokona őrít meg minket azzal, hogy ő hozni akarja a kiskutyáját is, mivel a szülei is ott lesznek az esküvőn, és a kutya még sosem volt egyedül otthon. Mi magunk is szeretjük a kutyákat, de egy étteremben lesz esküvőnk, szerintünk egyértelmű, hogy nem jöhet kutya. Naponta hívogat, hogy jeleztük-e már a helynek, hogy kisállat is jelen lenne, hiába mondom neki, hogy ez nagyon nem jó ötlet. Már ott tartok, hogy szívem szerint azt mondanám inkább ne jöjjön ő sem, ha ez akkora probléma, de ő lesz az egyik tanú. Nálatok is voltak problémák a szervezésnél?
2021. jún. 20. 22:39
1 2
 11/18 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Nem sok esküvőn voltam még, de egy problémás/vicces esetre emlékszem. Ez pont nem kutyás sztori.

Egyik bácsikám úgy beivott a lagzin (amúgy mikor nem?!), hogy folyvást mindenféle rigmust kántált. A nénikém akkor lett kevésbé szofisztikált, és meglehetősen agresszív, amikor már előkerült a "f*sz", "p*na", és hasonló mindenféle obszcén szöveg. Mikor már a menyasszony is belekeveredett a mondandójába, nénikém egyszerűen visszanyomta a székre bácsikámat, majd tiszta erőből tockon verte. Ez HATOTT. Bácsikám bárgyú mosollyal az arcán veszteg maradt. 😆😆😆😆

2021. jún. 21. 01:35
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
adja be panzióba a kutyát....
2021. jún. 21. 07:46
 13/18 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk anyós volt problémás, de az egy másik téma (meg rajta kívül még 2 részeg rokon).

Ezt a kutyásdit én sem értem, főleg, ha ő lesz a tanú. Fél napig az ifjú pár körül lesz teendője, akkor mit csinál a kutyával? Az anyakönyvvezető előtt is tartja majd a kezében. Értem, hogy szereti és számára olyan, mint egy kisgyerek, de könyörgöm, azért ne essünk már át arra a bizonyos túloldalra.

Én a helyedben azt mondanám neki, hogy az étterem nem engedte meg, hogy kutyát vigyetek be. Igazából mindegy mit mondasz neki, mert ha nemleges választ kap, akkor ígyis-úgyis meg fog sértődni, ebből ti csak akkor jöhettek ki jól, ha megengeditek neki a kutyát, egyébként ti lesztek a szívtelen, beképzelt dögök, aki nem engedik szegény kiskutyának a mulatozást. (akkor is ti lesztek a szemetek, ha túl hangos a zene, mert zavarja a kutyát vagy ha a nagybácsi az asztal alatt pörkölttel eteti az ebet, majd a sok stressztől meg kajától rókázni fog)

2021. jún. 21. 08:34
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

A mi esküvőnkön nem voltak problémás vendégek. Csak pár embert hívtunk meg, ráadásul páran így is visszavonták (1 COVID-OS volt, 3 meg nagyon idős, akik nem merték bevállalni az utat).

Ha nem akarod, hogy ott legyen a kutya, mondd meg kerek-perec, vagy ha legközelebb hív mond, hogy "Jajj, nagyon sajnálom! Pont most beszéltem az étteremmel! Épp hívni akartalak, hogy nem jöhet a kutya!" Tudom, hogy nem kellemes nemet mondani, de lépd meg. Majd a sajátjára viszi, ha akkor is fontos lesz.

2021. jún. 21. 08:42
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
Engem nem zavarna a kutya, de valahogy azt kéne megértetni a gazdájával, hogy a kutya érdeke, hogy ne jöjjön. Neki ez nem buli, hanem stressz: sok ember, nagyon hangos kutyafüllel, egyáltalán nem komfortos. Úgy kellett volna nevelni a kutyát, hogy fél napot kibírjon egyedül (egy felnőtt állatnak ez nem egy nagy dolog). Vagy ha még kölyök, akkor bízza rá valakire, akiben megbízik.
2021. jún. 21. 08:53
 16/18 anonim ***** válasza:
90%
Utolsóval teljesen egyet értek.
2021. jún. 21. 11:53
 17/18 anonim ***** válasza:
84%
2019-ben volt, egyy srác hivatalos volt egy esküvőre, hozta a kutyáját és kikötötte a rendezvény udvarára. Mikor már tele írta magát kiment és ütni rúgni kezdte a kutyát aki egy vakkantast nem csinált addig. Nem értettük miért tette. Le állítottuk és hazakuldtuk. Azóta az " ifjú pár" gondozza. Ez volt a leges legjobb naszajandekuk.
2021. júl. 13. 21:52
 18/18 anonim ***** válasza:
73%
#17 vagyok. Mármint a kutya, nem a cselekedet vagy a srác tette!
2021. júl. 13. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!