Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került a menyasszonyi ruhád?
Figyelt kérdés
Kedves menyasszonyok, kíváncsi lennék, ti mennyit költöttetek az esküvői ruhátokra? Vásároltátok (szalonból vagy másodkézből?), béreltétek, vagy varrattátok? Mekkora/hány fős esküvő/lagzi volt? Próbálom belőni, mekkora összeggel számoljak reálisan (tudom, tízezer forinttól sokmillóig elérhetők a ruhák pénztárcától függőén).köszönöm előre is 🙂2022. máj. 7. 20:04
11/18 anonim válasza:
80 ezer volt újon egy "szalonból" + egy 10-esért alakították rám. Ma már sokat fejlődtek, de úgy tudom még mindig sokkal olcsóbbak a ruháik, mint más szalonokban. Én imádtam, utána eladtam 70 ezer forintért anélkül, hogy egy percig is hírdettem volna.
12/18 anonim válasza:
9: értem, hát jó, én rendeltem már Aliról de nagyon gyatra volt a minősége, még a szalagavatós ruháknál is gagyibb. De ha te kifogtál egy jót az szuper
13/18 anonim válasza:
Nekem most volt márciusban az esküvőm és 180 ezer volt a ruha, természetesen béreltem. Nagyobb abronccsal, pántos, csillogott az egész. Mese szép volt. Plusz ügyesek voltak a szalonban, ugyanis az esküvő napján 24 hetes kismamaként vonultam az oltárhoz. És az volt a kérésem, hogy úgy szabják meg a ruhát, hogy ne látszódjon a pocakom. Teljesítették. Drága volt, de nem bántam meg egy percre sem, hogy ezt választottam. Igaz, csak egy polgári ceremónia volt, de úgy éreztem magamat benne, mint egy angyal glóriával a fejemen. Az volt a tökéletes ruha a nagy napra.
14/18 anonim válasza:
Az enyém 2 hete érkezett meg. Csodaszép, teljesen az én igényeimre készítették. Szerintem egy szuper tervezőt választottam. 340.000 ft-ba került.
Bár elsőre soknak tűnik, a ruhák amiket szalonokban kinéztem, 250.000 ft-tól kezdődtek, én pedig úgy gondoltam, hogy egy ruhàért, ami 2 napig lesz nálam, ennyi pénzt nem fizetek. Inkább legyen egy kicsit több, de ne hordja rajtam kívül más, az esküvő után pedig el is adhatom, vagy bármit csinàlhatok vele, hiszen az enyém. 😊
17/18 anonim válasza:
2019-ben kölcsönöztem 60ezerért. Gyönyörű volt, aki megkérdezte az árát az majdnem dobott egy hátast
18/18 anonim válasza:
Én vettem 200.000Ft-ért. Gyönyörű, csipkés, hosszú ujjal.
Esküvő után vagy megtartom, vagy eladom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!