Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került a menyasszonyi ruhád? Hol vetted?
Figyelt kérdés
Ha van kép róla, szívesen venném ha megmutatnátok :)2014. máj. 22. 10:35
1/9 anonim válasza:
110.000, kölcsönöztem, de benne volt az abroncs, a menyecske ruha, a fátyol, a kesztyű és a bolero. Linket tudok mutatni az esküvőről.
2/9 anonim válasza:
Pont így nézett ki, egy éve. 20 ezerért vettem külföldi oldalról. [link]
3/9 anonim válasza:
25.000 Ft és kb. így nézett ki: [link]
Azért nem volt habos, mert öreg lónak nem kell cifra kantár - szokták mondani (sajnos már 29 voltam akkor).
Meg az ilyen nagy dolgok sosem tetszettek nekem, hatalmas ruhák. És nem volt templomi esküvőnk sem, sem lagzi, csak vacsi+nagy buli.:)
4/9 anonim válasza:
13 ezer forintért vettem, nagyker áron, boltban olyan 40 ezer körül vannak az ilyen ruhák, tulajdonképpen egy nagyestélyi ruha, gyönyörű abroncsos, vörös színű, színjátszós anyagból, mert a férjemnek ez a kedvenc színe, anyaga.
5/9 anonim válasza:
ez volt (eredetiben)
105E kölcsönözve, 6 napig lehetett nálam, megvásárolva 150 lett volna ugyanonnan, de nem akartam vacakolni az eladással
6/9 anonim válasza:
kölcsönzöm a Bonjour Szalonból, 105e FT lesz.
7/9 anonim válasza:
30 000ft-ert vettem, kb. ugy nez ki, mint ez:
9/9 anonim válasza:
Kb 4000 Ft volt Wish-en. Egyszerű szabású sárga nyári ruha. Imádtam 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!