Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan kerülhető el a családi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerülhető el a családi balhé egy esküvőn?

Figyelt kérdés

Tapasztalataim szerint az esküvő a kegrosdzabbat hozza ki az emberekből. A tesóméknál is volt bőven feszültség, de azért nem volt olyan vészes.

Viszont eltűnődöm, hogy az én esküvőmön ilyet sem szeretnék.

Szerintem ez részben kikuszobolheto, ha nincs nagy felhajtás. A tesóméknak hagyományos esküvője volt lagzical meg mindennel, kB 80 vendég volt meghívva.

Én egy kB 30 fős esküvőt szeretnék lagzi nélkül. Páromnak van egy mesés kis birtoka, amit fejlesztünk. Ott képzelem el amolyan kerti esküvőként. Biztos nem lenne egész napos felhajtás, se zenekar, se semmi hasonló. Legfeljebb a zenész ismerőseinket kérnénk fel, hogy játsszanak egy órát. Lenne egy egyszerű vacsi (állatokat tenyesztunk, van zöldséges, gyümölcsös stb.) és este 10-kor mindenki vissza lenne küldve a szallasara. Nem lenne esély a nagy lerészegedesre. Másnap max egy közös reggeli és ennyi. Tényleg semmi felhajtás nem lenne, se szokások, amiket elő kell készíteni, vagy fix menetrend.

Szerintetek így elkwrülhető a sok feszültség?

2022. máj. 4. 22:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#10-es vagyok, még annyit felejtettem ki, hogy a feszkót azzal nem fogod megúszni, hogy 30 fős lagzit szervezel, csak akkor a lagzin kívül lesz konfliktus - kit nem hívtok meg blabla...
2022. máj. 5. 09:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Két hét múlva lesz esküvőnk. Kb 50 fő, zene, tánc. Akiről tudni lehet, hogy nem tud viselkedni, azt nem hívtuk meg. Lehet megsértődni. Sem a szájmenéses nagynénit, aki rászáll bárkire és nem hagyja őt békén egész este, csak mondja, mondja, sem a piás testvért, aki 2 ital után először a feleségének ugrana neki, aztán a vendégekkel kötözködne.

Köszönjük, nem. Mi a vendégeinkkel jól akarjuk magunkat érezni.

Nem baj, ha megsértődnek, akik nem vesznek majd részt.

2022. máj. 5. 09:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Én a brleszolas miatti sértődéstől tartok, mert olyan volt a testvéreméknél is. Nekik hagyományos lagzijuk volt, de hozzájuk illett is. Hozzánk egyáltalán nem. A párom már volt házas, idősebb nálam, én 10 éve eljöttem otthonról, szóval az ilyen kikérés meg egyebek hozzánk nagyon nem illenek. Ezért szeretnék majd alternatív megoldást. Szerepelni utálok, a nagy felhajtás sem kell. Én egyszerűen képzelem el a dolgot. Fél napos eseményként. A nagy esküvőket mindig giccsesnek tartottam. A hagyományos szép, de nem életszerű nálunk.
2022. máj. 5. 19:15
 14/14 anonim ***** válasza:
65%
Azt meg lehet kérdezni, hogy milyen beszólás történt a nővéred lagziján?
2022. máj. 5. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!