Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hotelt ajánlanátok nászútra Magyarországon belül? Esetleg olyat ahol a környéken szép látni valók vannak?!
Mit szerettek csinálni? Merre?
Mi régen egy órára laktunk a Balatontól. Olcsóbb volt minden nap lemenni, és este haza, mint egy hétre a szállás. Ráadásul egész héten máshová mentünk. Jó kis programokat is kerestünk. Aztán este a saját ágyunkban aludtunk. Az az igazi kényelem!
Ha már hotel, akkor legyen jó messze! Sok programmal.
Mi Sopronban voltunk a hotel Lövérben. Ami talán előnye volt, hogy nem volt tele gyerekkel mint a legtöbb wellness hotel, itt inkább idősebb korosztaly volt. Szép erdős részen van, lehet kirándulni, a Fertő-tavon hajókázni, át lehet menni Ausztriába..
Egyébként még ami tervben volt nálunk az a bikali puchner kastély szálló és a Sümegi kapitány hotel, de maga a környék úgy gondoltam nem sok lehetőséget rejt, persze biztos ezt sokan megcáfolják..
Ami még népszerű de mi már sokat voltunk arra felé így nem arra esett a választás, a Parádsasvári kastély hotel vagy a Lillafüred, illetve a Felsőtárkányi bambara hotel. Egerszalókon a shiraz hotel. Ezekről hallottam még jókat.
Shiraz. Romantikus, pároknak való. A bambara inkább családosoknak sztem. Contessa is jó lehet.
Hotel kapitány, puchner kastély, sasvár, palota lillafüreden.
De ezeket fentebb is írták már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!