Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nászajándékból vissza szokott jönni az esküvő ára?
Nagyjából már látni, hogy majdnem egy millió forint rámegy. Lehet, hogy több is.
Tudom, ne ezért hívjunk vendégeket, de egy évig kuporgattunk, hogy egy kicsit elegánsabb esküvőt tudjunk szervezni 40 fővel. Tehát, nem is nagy lagzi.
Nyilván nem haragszok meg ha valaki nem ad, de mennyit szoktak adni? És visszajön ennek az ára szerintetek?
Fejenként ha adnak 30.000at kb 1 millió felett van. Kértük, hogy háztartási gèpek és egyebek helyett pénzt adjanak.
30-as vagyok szintén, egyébként vőfély nekünk se lesz, nagyon drága és szerintem ilyen kevés főre felesleges. Templomi esküvő se lesz, azért az is még rengeteg lenne, egyházadó meg templom dekoràlàsa stb stb, a polgári így is elég drága lesz, hogy szombati napon lesz tartva.
Zenéről 2 ember fog gondoskodni, egy szintetizátoros és egy trombitàs lesz.
Mi amin sokat tudtunk spórolni, azok a meghívók és a kis kártyák a vendégek nevével. Mi itthon megcsináltuk őket, ki lettek nyomtatva és vágva, sokkal olcsóbb volt, mintha meg kellett volna venni őket.
Nincs rá garancia, hogy visszajönne az esküvő ára.
Általában igen, de ne tervezzetek azért vele, nehogy csalódás legyen a vége.
Nagyban függ a meghívottak anyagi helyzetétől is, ki mennyit tud adni.
Drukkolunk, hogy szuper esküvőtök legyen, és a végén elégedettek legyetek a borítékban talált összegekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!