Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A nászajándékból vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nászajándékból vissza szokott jönni az esküvő ára?

Figyelt kérdés

Nagyjából már látni, hogy majdnem egy millió forint rámegy. Lehet, hogy több is.

Tudom, ne ezért hívjunk vendégeket, de egy évig kuporgattunk, hogy egy kicsit elegánsabb esküvőt tudjunk szervezni 40 fővel. Tehát, nem is nagy lagzi.

Nyilván nem haragszok meg ha valaki nem ad, de mennyit szoktak adni? És visszajön ennek az ára szerintetek?

Fejenként ha adnak 30.000at kb 1 millió felett van. Kértük, hogy háztartási gèpek és egyebek helyett pénzt adjanak.

2022. ápr. 8. 11:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kis esküvőnk volt, 40 fővel, semmi flanc nem volt. Egy baráti zenekar zenélt nálunk, nem akartunk vőfélyt, csak, hogy együnk és bulizzunk egy jót a közeli rokonokkal és a barátainkkal. 3 éve visszajött a lagzi ára, de úgy, hogy a szülők azért nagyobb összeget adtak nekünk. A mai árakon szerintem nem nagyon tud visszajönni az ára vagy legalábbis neccesen.
2022. ápr. 8. 15:30
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Fejenként 30.000-re számolni nekem elég meredeknek tűnik. Nálunk pár éve párok/családok adtak ennyit, pedig ingyen ott is lehetett aludni.

Másik: ha a nászajándékból akarod fedezni az esküvői költségeket, akkor pont hogy nagy esküvőt kell szervezni, mert úgy lesz kisebb az egy főre eső költség (a nászajándék mértéke meg kb ugyanaz). Olyankor a fix költségek (fotós/dekoros/stb) is több személy között oszlanak el, meg sokszor több főre fejenként olcsóbban jön ki az étkeztetés, italcsomagok is.

2022. ápr. 8. 15:52
 23/32 anonim ***** válasza:
67%
#22 jol mondja a matekot. vagy le kell mondani az extra szolgaltatasokat es telleg kis eskuvo 20 ember elmentek a csardaba 1 ebedre a hivatalbol, a spanod meg lo par fotot.
2022. ápr. 8. 16:17
 24/32 anonim ***** válasza:
25%

1 millió forint, 40 fő és elegáns esküvő? :D

Áruld el légyszi a titkot, mert ez a három esélytelen hogy együtt megvalósuljon, főleg a Covid miatt esküvőt elhalasztó libák miatt.

2022. ápr. 8. 17:01
 25/32 A kérdező kommentje:

Még nem biztos, hogy kijön annyiból, DE remélem! Ahogy mi szervezkedünk és átszámolgattuk, simán lehetséges. :)

Fotós, videós rokon-ezen tudunk spórolni.

2022. ápr. 8. 17:04
 26/32 anonim ***** válasza:
16%
Nem az eskuvo a koltseges, hanem kesobb majd a valas.
2022. ápr. 8. 17:06
 27/32 anonim ***** válasza:
84%
A mi esküvőnk is kicsi volt, 33 fő jött el a 45 helyett. Vissza jött a lagzi ára, még több is. Igaz mi csak a közeli rokonokat barátokat hívtuk meg ők eleve többet is szántak nekünk..
2022. ápr. 8. 20:36
 28/32 anonim ***** válasza:
84%
Nekünk 3 éve volt 55 fővel 2,5 millió. Visszajött az egész. :-) Mondjuk nekem a szüleim elég sokat raktak bele.
2022. ápr. 8. 22:29
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kb. a fele jött vissza, ez szerintem teljesen egyedi, hogy mennyi gazdag és nagylelkü meghívott van. Szerintem a saját érdekedben ne számolj ezzel, mivel pofára esés lehet a vége.
2022. ápr. 13. 11:50
 30/32 anonim ***** válasza:
79%

A mi esküvőnk június utolsó szombatján lesz, 50 fős kis lakodalom. Kb. 1,5 millióba fog kerülni, én úgy vagyok vele, hogy szerintem ennyi pénz sajnos nem fog bejönni, de meglátjuk majd :D

Max kellemes meglepetés ér.

Egyébként ma már illik kb 20.000 Ft/fővel számolni, amilyen brutál árak vannak.

2022. ápr. 17. 06:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!