Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi ruha para! Milyen ruhát választhatnék, ezzel az adottsággal?
Nem vagyok kövér,vagy ilyesmi,de feltűnően széles a csípőm,és a fenekem sem mondható kicsinek,nem nagy hájas,a sok tornától feszes,de nagy.Viszont felül vékony vagyok(lapos a hasam,és a derekam is vékony 67cm),de azért mellben is jól el vagyok eresztve. Milyen ruhát választhatnék,amiben nem látni,hogy nagy a fenekem?
Nekem ezek tetszenének:
Első: [link]
Második: [link]
Harmadik: [link]
Szerintem ezekben a ruhákban úgysem látszik a feneked, de nekem az első tetszik a legjobban. Nagyon elegáns!
Mondjuk én nem tudtam pánt nélkülit fölvenni az esküvőmre, mert elég nagy a mellem, és kellett valami ami tartotta :)
Szerintem a 1. és 3. tökéletes lehet( nekem az 1. tetszik jobban) , a 2.-nak az "öv része" számodra nem lenne előnyös - de persze próbálni kell :) Megjegyzem, én örűlnék az olyan alaknak ami neked van , nekem is széles a csípőm, viszont picik a cicijeim - szerintem ez kevésbbé szerencsés.
Sok Boldogságot Nektek!
Mindegyik ruha gyönyörű (főleg az első tetszik nagyon) és mivel azt írod, hogy a derekad vékony, szerintem bármelyiket felveheted! Ezek a fazonok (fűzős,vagy olyan hatású felsőrész + klasszikus fazonú, lefelé bővülő szoknya) mind szépen elrejtik a popót, és hangsúlyozzák a derekat, mellet-dekoltázst. Szerintem bátran próbáld fel mindegyiket, és a tükörbe nézve tudni fogod, melyik az igazi!
/Ami szerintem az erős csípőjű, nagyobb fenekű lányoknak nem áll jól (beleértve engem is) az a sellő fazonú ruha.
Pl. ez: [link] /
Szia! Ha nagy a feneked olyan ruhát válassz ami alatt van egy kis abroncs vagy közepes mert így a ruha alja elvonja a figyelmet a középrészről. A szoknya részén legyen valami kis minta / csipke vagy ilyesmi ami neked tetszik/ a felső része viszont egyszerűbb legyen és így nem vastagít felül sem, ha nagyin díszeset választanál akkor egybefolyna a fenekeddel és nagyon szélesítene. Viszont ha a felső része a ruhának nem teljesen egyszerű akkor arra figyelj hogy a szoknya legyen kevésbé mintás.
AZ első szerintem nem lenne jó neked, ez teljesen alakot kiemelő, a második az alakodra szerintem jó lenne / bár nekem ez nem tetszik főleg mert nem hófehér/, a harmadik sem lenne jó mert ez is kihagnsúlyozza a feneked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!