Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdés a menyasszonyi ruháddal kapcsolatban! Neked hogy volt?
Nekem tavaly volt az esküvőm, EddyK ruhám volt, ez:
110e forint volt a bérlése, és a tisztítás és javítás természetesen a szalon költsége volt utána!
Sőt, kifejezetten kérték, hogy a lagziban is akármi rákenődik (csokitortától a vörösborfoltig) ne nyúljunk hozzá, se vízzel, se semmivel, mert nekik mindenre van direkt arra való vegyszer! A szakadás is bele van kalkulálva (menyasszonytáncnál lehetetlen mindig a ruhára figyelni), nem véletlenül ennyibe kerül a kölcsönzés.
Én megvettem, mert megvenni olcsóbb volt újonnan, mint használtam bérelni. Mindennel együtt 155 ezer volt, bérleti díj 170 e, tisztítás 5 e Ft, ha tönkremegy a ruha, akkor +30%, és hozzá még a fátyol bérleti díja 5-20 ezer között, hossztól függően.
Most szeretném eladni. 75-ért odaadnám az egészet, tartozékokkal, 40-es méret. Ha érdekel, küldj privit.
Én először nem is akartam "nem volt lakodalmunk csak másnap egy ebéd a családnak" de aztán rábeszéltek.
Nem akartam sokat költeni rá szerencsére a lakhelyemtől pár km-re volt.A vaterán licitáltam rá mikor ki mentem a címre akkor tudtam meg hogy szalon nem privát. Elvileg vettem volna a ruhát 25000 ért de mivel amire én licitáltam nem lett volna jó mer már el is adták így fel ajánlotta a hölgy hogy a választott ruhát bérelhetem vagy megvehetem amennyi a másik lett volna.
Én béreltem mert egy másik lány is lefoglalta már a ruhát.
Így a ruha boleroval 25000ft volt ekrüszínű San Patric-os A vonalu abroncsos, Fátylam nem volt mert olyan hajam volt amibe nem kellet.És ez most volt Július végén
Nekem is júli végén volt.
A ruha kiegészítőkkel eggyütt és menyecske ruhával össz. 70000Ft volt.
Nagyon szép ruha volt. mindenki dicsérte.Nagyon-nagyon:)
Bár ha megírnád hogy az ország melyik részén keresel ruhát, akkor nagyobb segítséget, használhatóbb tanácsokat tudnánk adni.
Én idén vettem 280 ezer ft volt mire rám igazították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!