Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Extra mini esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extra mini esküvő?

Figyelt kérdés
Extra minire tervezem az esküvőmet. Én a Párom meg a 2 tanú. Illetve 1-1 szülő. Esemény után közös kajával. Minimális kiadás, stressz, macera. Kb. mennyibe kerülhet így?

2022. márc. 31. 22:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
56%
Hasonló esküvőnk volt nekünk is, annyi különbséggel, hogy a tanúknak jöttek a párjaik is, illetve egy nagymama és egy keresztszülő. Nekünk így mindennel együtt olyan 700.000Ft volt, de biztosan ki lehet hozni olcsóbban és drágábban is.
2022. ápr. 1. 09:04
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Ruha Bonprixről. Nagyon szépek vannbak és nem drága. Egy átlag étterem 6 főre kijön 30ezerből. A szertartás a heytől és az igényektől függ, mi kihoztuk nullásra, nem akartunk homokot locsolni meg pezsgőzni.
2022. ápr. 1. 09:30
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Annak idején mi is hasonlót akartunk a feleségemmel: szülők, nagyszülő, testvérek kibérelünk egy vendéglőt, háttérben zene, beszélgetés, eszegetés, hazamenés.

Aztán 110 fős kultúrházi lagzi lett belőle. A mai napig hálás vagyok a segítőknek, barátoknak. Jó hangulat kerekedett belőle, de egyikünk rokonsága sem volt mulatozós beállítottságú, nem is nagyon táncoltak. Így utólag bőven megfelelt volna az első verziónk. Ma már nem érdemes nagy lagzit csinálni, mert horror árak vannak.

2022. ápr. 1. 10:31
 24/26 A kérdező kommentje:

A lagzis esküvő nekünk se a világunk.Ráadásul mostanában minden ismerős így esküszik. Kicsiben, miniben.

A bonprixen tényleg szép ruhák vannak.

A 700e-ben a ruhák, gyűrűk nyomták meg az árat?

2022. ápr. 1. 10:45
 25/26 anonim ***** válasza:
46%
#24 Pontosan. A gyűrű 310.000E volt, a ruhák pedig 220E. Nekünk volt pezsgő, homoköntés is, csokor, torta, díszités a kocsira és az étteremben is egy kis külön helységben ahol voltunk, fodrász mindkettőnknek, nekem smink. Szóval lehet sokkal kevesebb is, de ha van ilyesmire igény akkor akár több is, mert nekünk pl.a "fotós" az egyik tanú párja volt, aki hobbi fotós és ő csinált videókat is.
2022. ápr. 1. 10:57
 26/26 anonim ***** válasza:
76%

Mi ingyen megoldottuk. Pont jött a covid így a kétszáz fő helyett 4-en voltunk, elővettem egy kosztümöt, a párom egy öltönyt, aztán mentünk 8:30-ra esküdni, 9:30-kor már dolgoztam.

Ismerősök is esküdtek így, 8000 forint volt a gyűrű darabja, de ha nem akartok, akkor az sem kell. A ruha lehet húzós bérelni is, de mondjuk az orsayban vagy h&m-ben ki tudsz fogni fehér ruhát és az elég olcsó és újrahasználható.

2022. ápr. 1. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!