Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extra mini esküvő?
A másik meg van halva. Köszi a kérdést. Kicsit használd legközelebb a fantáziádat.
Ááá nem lesz itt semmi extra. Kultúrált étterem lesz, igaz nem tudom melyik.
-1. Lépésnél tartok.
A ruhára gondolni se tudok. Ötletem sincs.
Van olyan családtagom ahol bár többen voltunk (nagyon szűk család), viszont otthonra rendeltek ilyen húsos köretes talákat. A kertben ettünk egy jót.
Egyebkent tök jó volt és gondolom nagyon olcsó is.
Nah jó, most még kedves leszek, mielőtt szabadjára engedem a fantáziám és megosztom veled annak büntető súlyát.
A kérdésemben nem volt semmi rosszindulat, szimpán csak mint tény kérdeztem, mert feltételeztem hogy spórolási szándékkal csak a családból egy ember képviselheti a boldog pár rokonságát. Ez vagy esetleg más okból tartózkodik távol a 2-2 szülő 1-1 fele... Mivel nem akarok kegyelet sértő lenni ezért visszafogom még mindig a fantáziám, és elengedem a fülem mellett a “beszólásod”, és elfogadom a feltett kérdésemre a kapott válasz tartami részét. További a kérdéssel nem foglalkozom. Sok boldogságot.
Pedig teljesen egyértelmű volt, hogy azért 1-1 szülő, mert annyi van.
Nem is értem min háborodtál így fel. A kérdező nem is írt semmi rosszat,ehhez még fantázia sem kellett.
Akkor miért nem ezekből kérdeztél 1-et? Rögtön a kitiltásra asszociáltál. Azért egy korona idején nekem egy tragédia jutna eszembe.
De látszik nem mindenki egyforma. Szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!