Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Extra mini esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extra mini esküvő?

Figyelt kérdés
Extra minire tervezem az esküvőmet. Én a Párom meg a 2 tanú. Illetve 1-1 szülő. Esemény után közös kajával. Minimális kiadás, stressz, macera. Kb. mennyibe kerülhet így?

2022. márc. 31. 22:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
6%
Csak egy-egy szülő? A másik ki van tiltva? A költségeket ennyiből nem lehet meghatározni. Lehet akár egy családi vacsora átlagos ára, de akár így is mérhető luxusban is...
2022. márc. 31. 22:44
 2/26 anonim ***** válasza:
92%
Szülők nélkül lenne extra kicsi!
2022. márc. 31. 22:44
 3/26 anonim ***** válasza:
88%
Mintha elmennétek egy étterembe. Helytől függően fejenként olcsó helyen minimum 10 ezerre számíts, átlagos helyen 20 ezerre, extra helyen 60-70 ezer is lehet egy főre.
2022. márc. 31. 22:49
 4/26 A kérdező kommentje:

A másik meg van halva. Köszi a kérdést. Kicsit használd legközelebb a fantáziádat.

2022. márc. 31. 22:51
 5/26 A kérdező kommentje:

Ááá nem lesz itt semmi extra. Kultúrált étterem lesz, igaz nem tudom melyik.

-1. Lépésnél tartok.

A ruhára gondolni se tudok. Ötletem sincs.

2022. márc. 31. 22:55
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan családtagom ahol bár többen voltunk (nagyon szűk család), viszont otthonra rendeltek ilyen húsos köretes talákat. A kertben ettünk egy jót.

Egyebkent tök jó volt és gondolom nagyon olcsó is.

2022. márc. 31. 22:58
 7/26 anonim ***** válasza:
14%

Nah jó, most még kedves leszek, mielőtt szabadjára engedem a fantáziám és megosztom veled annak büntető súlyát.

A kérdésemben nem volt semmi rosszindulat, szimpán csak mint tény kérdeztem, mert feltételeztem hogy spórolási szándékkal csak a családból egy ember képviselheti a boldog pár rokonságát. Ez vagy esetleg más okból tartózkodik távol a 2-2 szülő 1-1 fele... Mivel nem akarok kegyelet sértő lenni ezért visszafogom még mindig a fantáziám, és elengedem a fülem mellett a “beszólásod”, és elfogadom a feltett kérdésemre a kapott válasz tartami részét. További a kérdéssel nem foglalkozom. Sok boldogságot.

2022. márc. 31. 23:00
 8/26 anonim ***** válasza:
86%

Pedig teljesen egyértelmű volt, hogy azért 1-1 szülő, mert annyi van.

Nem is értem min háborodtál így fel. A kérdező nem is írt semmi rosszat,ehhez még fantázia sem kellett.

2022. márc. 31. 23:05
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi kimondottan kerülni akartuk a haccacárét. Egy csütörtök délután volt a szertartás, nem kellett semmit fizetni. Nagyon kedves volt az anyakönyvvezető, elmondtuk előre, hogy nem akarunk semmi felhajtást. Rövid beszédet mondott, majd összeadott minket. Én egy egyszerű, világos szoknya-blézerben voltam, a férjem sima öltönyben. Az étteremben meg nem kell mondani, hogy esküvő, és akkor nem számolnak fel semmi extrát. Csak foglalsz asztalt és kész. Vagy előre rendelsz nagyobb "tálakat" X személyre.
2022. márc. 31. 23:06
 10/26 A kérdező kommentje:

Akkor miért nem ezekből kérdeztél 1-et? Rögtön a kitiltásra asszociáltál. Azért egy korona idején nekem egy tragédia jutna eszembe.

De látszik nem mindenki egyforma. Szerencsére.

2022. márc. 31. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!