Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegényem és az én elképzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem és az én elképzelésem a menyegzőnkről szöges ellentétben áll. Most szervezzük, de nem jutunk 1-ről a 2-re. Mi lehet kompromisszumos megoldás?

Figyelt kérdés

Én valami egzotikus, trópusi helyszínen házasodnék a legeslegszűkebb körben, vagyis szülő, testvér, legjobb barát, és ennyi. Nagyszülők nem élnek. Testvéreink gyerekei, párjai természetesen szintén jönnének. És számomra ez egyben a nászút is lenne. És ez az én verzióm sokkal olcsóbb is, mint a vőlegényem verziója.

Ő gigantikus esküvőt szeretne, és minden olyan rokont meghívna, akikkel évek óta nem is beszél, és ha valaha is beszélt velük, akkor se kettesben, csak futólag rokonlátogatáson. Persze itt Magyarországon tartaná, és utána menne csak nászútra. Az ő verziója sokkal drágább, mint az enyém. Én meg se akarom hívni a mittoménmien rokonaimat, pedig nekem is van sok.

2022. márc. 29. 16:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, nem ez volt a kérdés, de hidd el, hogy az egzotikus helyszín egyáltalán nem olyan romantikus, mint amilyennek azt elképzeled. Ott nem csak a szűk család lesz körülötted, hanem a hotel összes fürdőgatyás, sörhasú, lógó csöcsű stb. vendége odaáll körétek tátani a száját. A sminked szétfolyik a 35 fokban, mire elkezdődik a szertartás, mindenki izzad, mint a ló. Nyilván az ilyen esküvőszervező oldalak erről nem beszélnek, de érdemes lenne fórumokon utána érdeklődni, akik már átélték ezt.

Próbáljatok kompromisszumra törekedni.

2022. márc. 29. 17:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Kompromisszum talán az lehet, ha Mo-on lesz az esküvő, nem csak szűk körben, de olyat nem hívtok meg, akivel már nem is tartjátok a kapcsolatot. Szóval valami közepes méretűt, ami mindkettőtöknek elfogadható. Utána pedig menjetek el ketten nászútra arra az egzotikus helyre, amit annyira szeretnél.
2022. márc. 29. 18:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mindketten olvastuk őket. Már kezd kikristályosodni a megoldás, de csak elképzelés szinten. Még helyet nem találtunk hozzá, ahol valóra válthatjuk.
2022. márc. 29. 20:55
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Menjetek Santorinire... ja bocs az nem te vagy :D
2022. márc. 30. 21:50
 15/16 anonim ***** válasza:
89%

A vőlegény elképzelésében azt tartom rossznak, hogy a sose látott rokonokkal nem az esküvődön kéne ismerkedni, elmeséltetni az élettörténetüket és felidézni, mi történt a vőlegényeddel a gimis ballagása óta. Erre egy vagyont kiadni, végig járni 100 embert, aztán rájönni, hogy csak egymással nem foglalkoztatok a saját lagzitokban, felbecsülhetetlen.

A te verziódban a külföldi esküvőt honosítani kell, ez külön macera. Aki nem pont oda menne nyaralni, ahova a bulit szervezed, annak igenis anyagilag nehézség lehet kifizetni az utat és a szállást (plusz a szabadságát felhasználni) miattatok.

A megadott információk alapján egy kültéri kis polgári szertartást látok kompromisszumnak, utána egy nagy buli a rokonsággal, és mehettek nyaralni a vágyott helyre.

2022. márc. 31. 12:53
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is kompromisszumos vagy egy 3. verziót javaslok.

Jóban vagyok párom rokonaival, de ha mondjuk az unokaöccse házasodna és nekem kéne emiatt legalább egy, de inkább két hét szabit kivenni, pluszban fizetni magamnak az utazást, a szállást, az ellátást, hogy elmenjek egy olyan helyre, ahova amúgy nem mennék, mert nem érdekel. Hát lehet, hogy élőben az ötletre mosolyognék, hogy milyen klassz, de igazából a hátam közepére se kívánnám.

A gigantikus lagzit meg túlzásnak érzem. Őszintén, minek? Fölösleges rongyrázás. Szerintem itthon 50-60 fős lagzival simán meg lehet oldani, hogy a fontosabb rokonok és a közeli barátok legyenek ott. Más ember fölösleges.

Szerintem legyen itthon egy kicsi/közepes lagzi, majd utána nászút az egzotikus helyre, és ott fel lehet dobni valami szebb szertartással, ahol kettesben vagytok.

2022. márc. 31. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!