Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én kertes házban szeretnék élni, míg a párom lakótelepi bérházban, nem tudunk megegyezni, megoldás?
Már nagyon régóta megy köztünk a vita erről. Én kertes házban nőttem fel, míg ő 10 emeletes bérlakásban. Én mindig is egy szép udvaros kertes házban képzeltem el az életemet, és gyereket is ilyen helyen szeretnék felnevelni. Régóta vagyunk már együtt a párommal, de ebben nem tudunk megegyezni. Kompromisszumot, ami mind a kettőnknek jó lenne, akárhogy átrágtam nem felel neki meg semmi, csak is a lakás. Mit gondoltok szakítás nélkül, milyen megoldást találhatnánk?
19/L
Ez beilleszthető abba a sorba, amik lehetnek szakítóokok. Ilyen még:
-akar-e/nem akar valaki gyereket; ha igen akkor hányat
-ki melyik városban/országban képzeli el az életét
Ezek sajnos nem olyan dolgok, amikben létezik kompromisszumos megoldás, mert valaki úgy is boldogtalan lesz a végén.
Sorház? Esetleg kisebb társasház, lakópark, amiben kevesebb lakás van? Ezekhez sok esetben jár egy szép nagy park-szerű kert, ami ugyan közös használatú, de igazából mindent meglehet benne tenni, amit a saját kertedben tennél- sütögetős hely, játszótér gyerekeknek, ilyesmi mindig van.
Én körülnéznék ebbe az irányba is, de ha tényleg nem hajlandó másban gondolkodni, csak a 10 emeletes panelben, akkor nem sok más opció van, mint szakítani. 19 évesen azért még annyira nem lenne nagy törés az életedben, lássuk be.
Amúgy mindkét lehetőségnek megvannak az előnyei és a hátrányai, mérlegelnetek kell, hogy mik azok a hátrányok, amiket az adott lakhatási megoldásnál el tudnátok fogadni az előnyök érdekében.
Nálunk ugyanez, csak itt én voltam a paneles.
Semmi érzékem se kedvem a kertészkedéshez, de engedtem és házban lakunk.
Állandó vitatéma, hogy én bent gubbasztok és nem élvezem, hogy nyáron kint ülhetek a teraszon a 40 fokban, hogy, egy darab virágunk nincs, nem igaz, hogy semmi késztetésem nincs, hogy ültessek valamit - hát pedig nincs, bocsi.
Arról nem beszélve, hogy itt hol hangyák jönnek valahonnan, de volt már egér is, állandóan valamit csinálni kell.
Bevallom, én baromi lusta vagyok ehhez, nem való nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!